Verhoogde odds op Anderlecht – Club Brugge in de Croky Cup

Erik de Kort
18. december 2019

Opnieuw een mooie match in de Pro League. Club Brugge gaat op  verplaatsing bij Anderlecht en dat is natuurlijk een zwaar beladen duel. Weet Club dit seizoen voor de dubbel te gaan?

Kwartfinale van de Croky Cup tussen Anderlecht en Brugge

De kwartfinales van de Belgische beker geeft ons mooie wedstrijden. Zo nemen Standard en Antwerp het tegen elkaar op en ontvangt Brugge dus Anderlecht. Club won de vorige match in de beker maar nipt van Oostende. Er moesten penalties aan de pas komen om Blauw Zwart door te laten gaan naar de kwartfinales. We hebben een mooie sportweddenschappen bonus voor je gevonden en er zijn dus verhoogde odds op deze wedstrijd. Hier zullen we je zo natuurlijk meer over vertellen.

Anderlecht kwam vroeg op achterstand tegen Moeskroen maar wist de vroege achterstand om te buigen naar een 3-2 overwinning. Na de gelijkmaker van Kemar Roofe kwam Anderlecht langszij met 3-1. Het werd nog even spannend in de 79e minuut toen Moeskroen op 2-3 kwam maar uiteindelijk stond Anderlecht na 90 minuten als winnaar op het bord.


Vorige onderlinge matchen

We moeten terug naar 2018 om de laatste overwinning van Anderlecht tegen Club Brugge te zien. De laatste drie onderlinge wedstrijden was Brugge te sterk voor Anderlecht. Ook de wedstrijd aan het begin van dit seizoen werd door Brugge gewonnen. In eigen huis werd Anderlecht verslagen met 2-1. Het wijst er dus op dat Brugge de meeste kans heeft om opnieuw te winnen als we ons baseren op de laatste wedstrijden. We gaan eens bij de online bookmakers kijken naar de odds voor deze wedstrijd en brengen je gelijk op de hoogte over de Ladbrokes bonus.

 

odds beker van belgie

© ladbrokes

De odds voor Anderlecht – Club Brugge 

De verhoogde odds voor deze wedstrijd hebben we gevonden bij Ladbrokes.  Als je inzet op Club Brugge wint en beide ploegen scoren (zonder verlenging) zie je dat de odds hiervoor nu verhoogd zijn naar 3.90 in plaats van 3.32. Als je er op gokt dat Anderlecht de eerste ploeg is die scoort krijg je hier nu 2.93 voor in plaats van de oorspronkelijke 2.49.

Inzetten op welk team wint kan natuurlijk ook gewoon bij Ladbrokes. Voor een overwinning van Club Brugge staan de odds op 1.80. Anderlecht wint staat nu op 4.33 en een gelijkspel komt uit op 3.70.

In het overzicht hierboven zie je dat we ook gelijk de andere wedstrijden meepakken. We noemden het net al even, er is ook nog een mooie bonus die je kunt meepakken. Zo pak jij bij Ladbrokes nu een gratis weddenschap tot € 200.

Zodra je je registreert als nieuwe speler, een storting maakt en inzet krijg je 100% van jouw inzet in een freebet. Let wel op dat jouw eerste weddenschap op odds is boven 1.50. Het gewonnen bedrag vanuit de freebet is direct beschikbaar. De waarde van de freebet zelf kun je uiteraard niet opeisen. Lijkt jou dit wel een mooie bonus? Met een druk op de knop kom je direct uit bij Ladbrokes.

 

Ladbrokes Nieuws