Wedden op de Madrileense derby Atlético – Real Madrid zonder risico!

Erik de Kort
25. september 2019

De stadsrivalen uit Madrid en koplopers in La Liga staan tegenover elkaar We bespreken de odds en wedtips voor dit mooie duel en bieden ook een mooie risk free bet bonus aan!

Exact dezelfde wedstrijdresultaten voor beide teams

Zowel Atlético als Real Madrid zijn ongeslagen. Er werd drie keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Tot nu toe werd er dus nog geen wedstrijd verloren maar daar zou in deze editie van de derby wel eens verschil in kunnen komen. Beide teams staan dus op evenveel punten in de Primera Division.

Het doelsaldo is in het voordeel van Atlético, zij hebben reeds 1 tegendoelpunt te verwerken gehad. Wel wist het “maar” zes keer te scoren. Real Madrid wist tot nu toe tien keer het net te vinden maar kreeg wel zes tegengoals. Denk jij dat Atlético ook tegen doelpuntenmachine Real de nul kan houden? Kijk dan eens bij de beste goksites voetbal om hierop in te zetten!

 

free bet atelicto madrid real madrid wedden

© Campeonbet

Onderlinge wedstrijden altijd vol met spektakel

Er gebeurt altijd wel iets in de Madrileense stadsderby. Bij met name Atlético worden de mouwen opgestroopt om de grotere zus uit de stad te verslaan. De laatste editie, weliswaar om de International Champions Cup viel er aan beide kanten een rode kaart en wist Atlético met maar liefst 7-3 te winnen. Zowel Diego Costa als Carvajal moesten het veld voortijd verlaten. Opvallend dat ook Diego Costa rood pakte omdat hij zelf reeds vier keer had gescoord en Atlético 6-1 voorstond. Het is dus een beladen wedstrijd of deze nu internationaal, vriendschappelijk, of zoals nu voor de Primera Division gespeeld wordt.

Spelers om op te letten

De topscorer in La Liga is momenteel Karim Benzema van Real Madrid. Met 5 goals en 1 assist staat hij op een gedeelde eerste plaats. Als we de top tien van topscorers bekijken dan komen we ook Gareth Bale tegen met 2 goals tot nu. Opvallend is dat hoewel Atlético dus bovenaan staat, we geen spelers tegenkomen in de top 10. De sterkhouder bij Atletico lijkt doelman Savic te zijn. Hij heeft tot nu toe slechts één tegentreffer moeten verwerken en heeft ook de hoogste spelersrating in het team. Middenvelder Vitolo heeft de meeste goals voor Atlético op gescoord. Hij wist er reeds twee te maken en is topscorer voor de club dit seizoen.

 

pdds atletico real madrid free bet

© Campeonbet

De odds voor deze wedstrijd met Free bet

We nemen een kijkje bij Campeonbet voor de beste odds op deze wedstrijd. We zien gelijk dat de favoriet voor deze wedstrijd bekend is want winst voor Atlético krijgt de laagste quotering. Als Atlético weet te winnen krijg je namelijk 2.31. De defensieve machine is dus favoriet boven Real Madrid waar je 3.02 voor krijgt bij winst. Een gelijkspel geeft 3.50 en heeft dus de hoogste noteringen.

Je ziet het al, de quoteringen zijn hoog voor deze wedstrijd en dat geeft dus extra redenen om hierop in te zetten. Ook is deze wedstrijd de promotie van de week bij Campeonbet. Zij hebben een speciale actie waarbij je tot €30 kunt inzetten zonder risico. Als jij namelijk inzet op deze match en je wint jouw weddenschap niet, krijg je je inleg terug in een free bet met hetzelfde bedrag. Dit geldt alleen als je deze week €30 stort en alleen voor deze wedstrijd. Ook dient je bet minimaal €10 te zijn op odds hoger dan 1.60. Klik snel op de link om van deze schitterende actie gebruik te maken!

 

CampeonBet Nieuws