Leverkusen zoekt aansluiting bij de subtop tegen Bayern München

Erik de Kort
29. november 2019

Het is weer geweldig spannend in de Duitse Bundesliga. De hele top 5 staat binnen drie punten van elkaar en elke misstap is dus een mogelijkheid om naar beneden te vallen op de ranglijst. 

Kan Bayern dit weekend terugkeren op de nummer één positie in Duitsland?

Bayern München staat op dit moment derde, een punt verwijderd van de nummer één van Duitsland, Mönchengladbach. Na de grote overwinning in de Champions League zal Bayern dus tegen Leverkusen vol op de winst spelen. Dit zal onder aanvoering van Robert Lewandowski gebeuren die dinsdag 4 goals binnen het kwartier wist te maken Bayern won dinsdag met 0-6 van Rode Ster Belgrado en begint dus goed opgewarmd tegen Leverkusen. Nadat we wat uitgebreider op Leverkusen zijn ingegaan pakken we de odds erbij van onze betrouwbare bookmakers. Is Bayern ook deze wedstrijd favoriet voor de winst?

Leverkusen wint belangrijke wedstrijd in strijd voor Europa League

Net als Bayern München speelde Leverkusen op dinsdag in de Champions League. Het was een belangrijke wedstrijd want bij winst maakt Bayer nog steeds kans om verder te voetballen in Europa na de winterstop. Er werd gewonnen, Bayer was met 2-0 te sterk voor Lokomotiv Moskou. Door deze overwinning staat Bayer nu derde met drie punten voorsprong op de Russische club, Met nog een wedstrijd te gaan is de kans dus erg groot dat we Bayer ook a de winterstop terugzien in Europa. Het heeft zelfs nog kans om verder te gaan tegen in de Champions League maar daarvoor dient er wel gewonnen te worden van Juventus en is Bayer ook afhankelijk van de wedstrijd tussen Lokomotiv en Atletico. We gaan gelijk over de odds voor deze mooie wedstrijd in de Bundesliga van een van onze Ideal Bookmakers.

 

bayern munchen tegen bayer leverkusen Bundesliga

©Svenbet

De odds voor deze wedstrijd bij Svenbet

Met Bayern op stoom tegen Rode Ster kan het bijna niet anders dat Leverkousen de underdogpositie inneemt. We kijken bij Svenbet bonus naar de werkelijke odds voor deze match. Wat wordt er gegeven voor een overwinning van Bayern München? München is de grote favoriet en een winst wordt beloond met 1.29 keer je inzet. Als Bayer Leverkusen wint krijg je 9.50 keer je inzet. Een stunt van Leverkusen wordt dus goed beloond.  Ook bij een gelijkspel wordt er flink uitgekeerd. 5.90 zijn de quoteringen voor een gelijk tussen beide teams. Om het allemaal nog wat mooier te maken hebben we ook nog een mooie Svenbet bonus voor je klaar staan.

Wedden met een mooie welkomstbonus

Als nieuwe speler word je nu erg goed beloond bij Svenbet. Zo krijg je namelijk 100% bovenop je storting tot €125! De bonuscode hiervoor is SBOOKX6, vergeet deze dus zeker niet in te vullen! Om de 100% stortingsbonus vrij te spelen hoef je dit bedrag maar zes keer rond te spelen op odds hoger van minimaal 2.0. Hier krijg je 30 dagen de tijd voor! Ga via de link hieronder direct door naar Svenbet!

Svenbet Nieuws