De halve finale van de DFB Bokaal: Bayern- Frankfurt

Erik de Kort
10. juni 2020

Behalve landskampioen heeft Bayern ook nog de mogelijkheid om de DFB Bokaal te winnen. Voor Eintracht Frankfurt is dit de enige kans op een succes dit seizoen. Wie gaat er naar de finale?

Bayern vol vertrouwen

Met zeven punten voorsprong in de titelstrijd op nummer 2 Dortmund en 15 goals in de laatste vier wedstrijden is Bayern goed op dreef. Het team van Hansi Flick lijkt rechtstreeks op de dubbel af te sturen. De eerstvolgende hobbel is Eintracht Frankfurt. In mei stonden de twee clubs ook al tegenover elkaar. Bayern pakte uit met een 5-2 overwinning. Na 20 ongeslagen wedstrijden lijkt Bayern zich geen zorgen te maken voor een nieuwe ontmoeting tegen Frankfurt. Toch neemt het niet weg dat Bayern vol aan de bak zal moeten. Een moment verslappen en ze liggen uit de DFB Bokaal. De winnaar van deze match neemt het op tegen de winnaar van de andere halve finale tussen Bayer Leverkusen en Saarbrücken. Bij deze spannende halve finale hebben we ook nog eens een mooie bookmaker bonus gevonden die we iets verderop bespreken. Laten we snel kijken naar de vorm van Frankfurt, voordat we over de odds van de online bookmakers gaan.

 

Weet Frankfurt zich te revancheren?

Niet alleen de 5-2 nederlaag een paar weken doet nog pijn in Frankfurt, ook de 2-0 nederlaag dit weekend kwam hard aan. Deze halve finale kan een perfect moment zijn voor Adi Hutter en zijn Frankfurt om het één en ander recht te zetten. Voor de verloren partij afgelopen zaterdag werden er twee partijen gewonnen, van een crisis is dus zeker geen sprake bij Frankfurt. De huidige elfde plek is genoeg om degradatie te ontlopen maar voor een Europees avontuur zal er een heel groot wonder nodig zijn. Aan de kant van Frankfurt ontbreken er nogal wat spelers. Zowel Filip Kostic, Sebastian Rode, Rodrigo Zalazar zijn geschorst terwijl Goncalo Paciencia en Gelson Fernandes nog altijd geblesseerd zijn. Het grote gevaar bij Bayern, Lewandowski is ook niet van de partij vanwege een schorsing. Dat zal in ieder geval een pak van het hart zijn voor de verdediging van Eintracht.

Bayern Munchen tegen Frankfurt om de DFB Bokaal

© Svenbet

Wat de bookmakers verwachten van deze halve finale?

Bij Svenbet zien we dat ondanks het ontbreken van Lewandowski Bayern toch echt wel de favoriet is om deze halve finale te winnen. Inzetten op Bayern München als winnaar geeft je 1.13 terwijl je maar liefst 15 keer je inzet krijgt als je inzet op Frankfurt. Ook voor een gelijkspel krijg je nog 8.60 keer je inleg terug. Alles wijst er dus op dat Bayern door gaat naar de finale. Als jij wilt inzetten op deze mooie Duitse match raden we je ook aan om de Svenbet bonus mee te pakken

Wedden met 100% extra!

Inzetten op deze wedstrijd en gelijk een lekkere bonus binnenkoppen? Dat kan nu bij Svenbet. Zodra je je aanmeldt als nieuwe speler krijg je een bonus die gelijk is aan 100% van je eerste storting tot een bedrag van €125 die je bovendien al met zes keer rondspelen vrijspeelt. Met steeds meer competities die hervatten is dit het moment om een lekkere bonus te pakken.

 

 

 

Svenbet Nieuws