Derby van Glasgow: Wed op Celtic tegen de Rangers en pak € 100

andre.lauer
30. maart 2019

Met Celtic tegen de Rangers eindigt onze week met een klassieke derby bij BBets. Veel wordt er niet gesproken over het voetbal in Schotland, maar iedereen kent Celtic Glasgow tegen de Glasgow Rangers. Dit is ook meteen het duel tussen de leider en de tweede in de stand. Op dit moment staan de Rangers 10 punten achter op Celtic, dat op weg naar een nieuwe titel is. Kijken we naar de laatste 5 wedstrijden, dan hebben beide ploegen niet verloren. Voor Celtic staat de teller op 3 keer winst en 2 gelijkspellen. De Rangers hebben dan weer 3 keer gelijk gespeeld en 2 keer gewonnen. Leuk om te weten – beide ploegen scoren gemiddeld meer dan 2 doelpunten per wedstrijd. Heel wat interessante weddenschappen en tot € 100 voor je storting wachten op je bij bookmaker BBets. Wed dus nu op de topper uit het Premiership in Schotland en win!

Ontvang € 100 als BBets stortingsbonus online

Met een stortingsbonus van € 100 biedt een van de beste voetbal gokken sites een fantastisch aanbod voor nieuwe klanten. Heb je al een account, dan moet je minstens € 20 storten om de 100% bonus van de bookmaker te ontvangen. Indien je nog geen account hebt, dan volg je onze link naar de bookmaker en maak je daar snel een account aan. Volg de stappen van de inschrijving en daarna is het al mogelijk, om een eerste keer te storten. Het stortingsbedrag en de bonus moeten elk 8 keer worden rondgespeeld. Dit kan met weddenschappen op selecties met minstens 3 uitkomsten. Een minimale quotering van 1.80 is ook van toepassing. Voldoe aan deze voorwaarden binnen de 30 dagen.

Gebruik je onze link naar een van de beste voetbal gokken sites, dan wacht er nog een leuk aanbod op je. Een gratis weddenschap bonus zonder storting van € 5 ontvang je dan namelijk automatisch. Ook hier zijn de bonuscondities van de bookmaker van toepassing. Je hebt 30 dagen om de bonus 16 keer te spelen tegen odds van minstens 1.80. Met 2 fantastische aanboden is het geen verrassing dat deze bookmaker steeds populairder wordt.

Stort een eerste keer bij BBets en ontvang 100 percent stortingsbonus
© b-Bets

Premiership odds Celtic – Rangers bij BBets

Celtic staat met 10 punten voorsprong aan de leiding, en is dan ook voor deze wedstrijd favoriet. De quotering voor winst van Celtic ligt bij 1.79. Als de Rangers winnen, dan wacht er een notering van 4.50 op je. Als sterke outsider mogen we ze niet onderschatten en is dit bijzonder hoog! Eindigt de wedstrijd op een gelijkspel, dan liggen de odds bij 3.60. Wed dus nu op de winnaar, het totaal aantal doelpunten of de doelpuntenmakers. Supporter voor je favoriet in de derby tussen Celtic en de Rangers bij BBets!

BBets Nieuws