België tegen Ijsland 8 september 2020: wedden bij Unibet met odds boost

Robert Brondel
7. september 2020

Alweer Nations League deze week, en we weten wat dat betekent: goede opportuniteiten voor wie houdt van voetbal wedden. Niemand minder dan onze zuiderburen, de Belgen, nemen het op dinsdag 8 september op tegen Ijsland.

Afgelopen zaterdag namen de Belgische Rode Duivels het al op tegen Denemarken, waar ze hen mooi lieten wegkwijnen met twee punten. Ze zijn goed op weg in de Nations League, die duivelse Belgen. Nu staat enkel nog dat gigantisch koude eiland, IJsland, hen in de weg om verder te groeien. En laat IJsland nu best goed zijn als het op verdediging aankomt.

Maar geen nood, de Rode Duivels zouden dit moeten hebben, ze staan immers strak op het veld en met een ton meer ervaring dan die weirdo’s van Ijsland. Als we de bookmakers odds bekijken, zien we dat ook meteen.

België – Ijsland odds

belgie ijsland odds nations league
© Unibet

We zien vrijwel meteen wat een dikke kans België maakt om deze match te winnen, bij de Unibet odds. Het zou weliswaar een kleine ramp betekenen, mocht dat niet zo zijn – alleszins voor de Rode Duivels hun ego. Stel je voor dat je met zulke voordelige odds alsnog verliest. Dat zou wel een heuse afgang zijn…

Nieuwe klanten krijgen odds boost

In Belgie zijn de meeste mensen die weleens een gokje wagen online, al klant bij Unibet. Ook in Nederland zijn er al tal van mensen klant, hoewel dat momenteel niet meer zo is. Hoe klein de kans ook is dat je nog geen klant bij Unibet, toch wagen wij graag de gok voor zij die dat nog niet zijn. Nieuwe klanten kunnen namelijk een mooie extra vangen bovenop hun sportweddenschappen in deze wedstrijd. Die bedraagt maar liefst een odds boost van 10x. Dat betekent dat, als België de wedstrijd wint, hij zijn inzetbedrag tien keer krijgt uitbetaald.

Dat lijkt nu niet al te moeilijk, aangezien België de grootste kans om te winnen heeft tegen Ijsland. Het is precies moeilijker om mensen te vinden die nog geen Unibet ervaringen hebben opgedaan.

De voorwaarden

Deze wedstrijd is een van de verschillende wedstrijden, waarop deze Unibet promo geldt. De 10x odds boosts, stoppen van het ogenblik dat de wedstrijd eindigt. Het is weliswaar de eerste match van deze 10x Unibet odds boost. De overige wedstrijden in de nabije toekomst, waarop je eveneens je odds boost van 10x kan vangen, zijn:

08/09 Belgie* – Ijsland
13/09 Anderlecht* – Cercle Brugge
20/09 Genk* – Mechelen
27/09 Club Brugge* – Cercle Brugge
04/10 Club Brugge* – Anderlecht

Daarbij zijn het de ploegen in het vetgedrukt en met een asterisk naast, die moeten winnen om je odds boost te verdienen.

Je kan trouwens zowel spelen via Unibet app als via desktop. Aarzel dus niet en meld je aan bij Unibet om te profiteren van deze 10x odds boost.

 

Unibet Nieuws