Grand Prix Hongarije: Alleenheerser Verstappen voor nieuwe zege in F1

Stefan Zande
20. juli 2023

#ad Max Verstappen rijdt dit seizoen rond alsof de rest een groep junioren isdie voor de tweede keer mag karten. De Nederlander won dit jaar tot nu toe bijna alle Grand Prix en er lijkt verandering te komen in zijn zegereeks.

Cashen door Verstappen tijdens race op Hungaroring

Met de bet365 bonus kun je je winkansen vergroten. Deze bonus biedt een aantrekkelijke mogelijkheid: je ontvangt namelijk €50 aan gratis wedkredieten. We zullen je stap voor stap laten zien hoe je deze sportweddenschappen bonus kunt krijgen en benutten.

• Maak een account: een gebruikersnaam en wachtwoord
• Stort tussen de €5 en €10
• Claim de promotie en vervijfvoudig je storting
• Plaats een bet tot €10
• De bonus is beschikbaar na het evenement
• Kies ‘wedkredieten gebruiken’ en klaar ben je!

Het is essentieel om de belangrijkste voorwaarden grondig door te lezen om te bevestigen dat je in aanmerking komt voor de bonus. Het is belangrijk dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je de bonus binnen 30 dagen na het registreren van je account claimt. Onthoud dat de minimale quotering van je weddenschap 1.20 moet zijn om in aanmerking te komen. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze vereisten voordat je een weddenschap plaatst bij de bet sites.

Welkomstbonus bet365

Gokken op Verstappen bij GP Hongarije

Na het behalen van zijn zesde opeenvolgende overwinning in Groot-Brittannië, heeft Verstappen zijn voorsprong op zijn naaste concurrent, teamgenoot Sergio Pérez, vergroot tot 99 punten. De vraag is nu of Pérez het verschil in Hongarije kan verkleinen en dichterbij zijn teamgenoot kan komen, of dat Verstappen opnieuw de overhand zal hebben en als winnaar uit de bus zal komen.

De strijd tussen Fernando Alonso en Lewis Hamilton blijft ontzettend spannend. Elke raceweekend zien we dat de prestaties van beide coureurs elkaar afwisselen. Alonso begon het seizoen sterk, terwijl Hamilton in Groot-Brittannië weer een podiumplaats behaalde. Hierdoor zien we dat de bookmaker bonus voor beide wereldkampioenen elkaar niet veel ontlopen. Het blijft dus een nek-aan-nekrace tussen Alonso en Hamilton, waarbij de uitkomst onvoorspelbaar blijft. Nu weet je genoeg om slim te kunnen inzetten, succes!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws