Verenigde Staten – Nederland: Leeuwinnen willen stunten op WK voetbal

Stefan Zande
24. juli 2023

#ad Het Nederlands elftal is goed begonnen aan het WK voetbal voor vrouwen. Het elftal van coach Andries Jonker won nipt met 1-0 van Portugal tijdens de eerste groepswedstrijd.
Nu staat de Oranje Leeuwinnen een moeilijkere taak te wachten: wereldkampioen van 2019, de Verenigde Staten. Op donderdag 27 juli staan de landen tegenover elkaar om 3:00 uur Nederlandse tijd in het Nieuw-Zeelandse Wellington.

Wedden op WK voetbal vrouwen: Verenigde Staten – Nederland

De bet365 welkomstbonus biedt een geweldige kans om uw winkansen te vergroten. Met deze bonus krijg je maar liefst €50 aan gratis wedkredieten, wat een aantrekkelijk voordeel is. We zullen je stap voor stap begeleiden bij het verkrijgen en gebruiken van deze sportweddenschappen bonus, zodat je optimaal kunt profiteren van dit aanbod.

• Creëer een account
• Stort tussen de €5 – €10 op je account
• Pak de promotie en vervijfvoudig je storting
• Plaats een weddenschap tot €10
• De bonus komt vrij na het evenement
• Kies ‘wedkredieten gebruiken’ je bent klaar!

Welkomstbonus bet365

Om ervoor te zorgen dat je in aanmerking komt voor de bonus, is het van cruciaal belang om de belangrijkste voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je de bonus binnen 30 dagen na het registreren van je account aanvraagt. Houd er rekening mee dat de minimale quotering van je weddenschap 1.20 moet zijn om in aanmerking te komen. Het is van groot belang dat je deze vereisten begrijpt voordat je een weddenschap plaatst bij bet sites Nederland.

Quoteringen Verenigde Staten – Nederland op WK voetbal

Hoewel Nederland en de Verenigde Staten beide hun eerste wedstrijd wonnen, is de USA de duidelijke favoriet. Voor een overwinning van de VS krijg je 1.70 keer je inzet terug en bij een zege van Nederland is de quotering 5.25. Dus als je kans wil maken om flink te profiteren met een odds boost, dan kun je het beste op Oranje inzetten. De laatste keer dat de twee landen elkaar troffen op een eindtoernooi was in de finale van het WK 2019. De Verenigde Staten won destijds met 2-0, dus de Oranje Leeuwinnen zullen er op gebrand zijn om revanche te nemen.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws