Wedden op Hammarby – FC Twente in Conference League

Stefan Zande
1. augustus 2023

#ad Hammarby – FC Twente is de return van het tweeluik tussen beide ploegen in de tweede voorronde van de Conference League. Een gelijkspel is voor de ploeg uit Enschede genoeg om door te stoten naar de derde voorronde.

Cashen met winst Twente tegen Hammarby in Conference League

Dankzij de bookmaker bonus van bet365 kun je profiteren van extra mogelijkheden om te winnen. Als nieuwe gebruiker ontvang je namelijk tot wel €50 aan gratis bets. Het is een uiterst aantrekkelijke bonus die je niet wilt missen. Hier laten we je stap voor stap zien hoe je van deze bonus kunt profiteren en deze kunt gebruiken om je kansen te vergroten.

• Maak een account aan met een gebruikersnaam en wachtwoord
• Stort een geldbedrag van tussen de €5 en €10
• Claim de actie en vervijfvoudig je storting
• Plaats een bet van maximaal €10
• Jouw bonus is beschikbaar na jouw evenement
• Kies ‘wedkredieten gebruiken’

Voordat je kunt profiteren van de bet365 bonus is het van cruciaal belang om de belangrijkste voorwaarden zorgvuldig door te nemen. Zorg ervoor dat je minstens 24 jaar oud bent en dat je de bonus binnen 30 dagen na het aanmaken van je account aanvraagt. Houd in gedachten dat de minimale quotering van je weddenschap 1.20 moet zijn om in aanmerking te komen voor de bonus bij bet sites Nederland. Op deze manier kun je de bonus succesvol claimen en met vertrouwen weddenschappen plaatsen.

Welkomstbonus bet365

Gokken op Conference League: favoriet bij Hammarby – Twente

Sem Steijn zorgde vorige week voor een gunstige uitgangspositie voor FC Twente. De jonge aanvallende kracht maakte in de 53ste minuut de enige treffer van de avond. Dat leek dus een perfecte avond te worden voor de ploeg van Joseph Oosting, maar na afloop ging het mis op de tribunes. Aanhangers van Twente en Hammarby raakten slaags en er vielen gewonden. Als gevolg daarvan reist Twente nu zonder uitsupporters af naar Stockholm om nieuwe problemen te voorkomen.

Zonder uitfans spelen is natuurlijk een klein nadeel voor de Nederlandse ploeg, maar desondanks is het de favoriet. Voor winst van Hammarby staat een quotering van 4.20 en voor een zege van FC Twente slechts 1.75.

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws