Wimbledon halve finale 2023: Verrassingen Sinner, Svitolina

Stefan Zande
13. juli 2023

#ad Wimbledon 2023 nadert zijn ontknoping met alleen nog de halve finales en de finale op het programma bij de mannen en de vrouwen. Grote namen als Sabalenka en Djokovic maken nog steeds kans op de bekendste Grand Slam van het tennisseizoen. Er zijn ook verrassingen present, zoals Svitolina en Sinner.

Cashen tijdens halve finales Wimbledon 2023

De bonus bij bet365 Nederland biedt je de mogelijkheid om je kansen op winst te vergroten. Je kunt nu profiteren van een aantrekkelijke aanbieding: ontvang €50 aan gratis wedkredieten. Hier is hoe je die gratis weddenschappen kunt krijgen:
• Maak een account aan: verzin een gebruikersnaam en wachtwoord
• Stort een bedrag tussen €5 en €10
• Claim de betreffende actie en vervijfvoudig je storting
• Plaats een bet van maximaal €10
• De bonus komt vrij na je evenement
• Kies ‘wedkredieten gebruiken’ en de bonus is van jou

Zorg ervoor dat je de belangrijkste voorwaarden leest, zodat je zeker weet dat je de welkomstbonus sportweddenschappen ontvangt. Je moet minstens 24 jaar oud zijn en je moet de bonus claimen binnen 30 dagen nadat je je account hebt aangemaakt. Om de bet365 bet boost te krijgen, moet de quotering van je weddenschap minimaal 1.20 zijn.

Kanshebbers dames Wimbledon 2023

In het enkelspel is geen Nederlander meer actief op Wimbledon, maar langs de lijn staat er nog wel een Nederlander te coachen. Raemon Sluiter begeleidt de verrassing van dit jaar: Elina Svitolina. Ze boekte eerder deze week in de kwartfinale een zege op Iga Swiatek, de nummer 1 van de wereldranglijst. Dat kreeg ze na slechts 9 maanden na haar bevalling al voor elkaar. “Als je me dit aan het begin van het toernooi had voorspeld, had ik je voor gek verklaard’’, zei ze na afloop van haar zege.

Ze is overigens niet nieuw in het eindstadium van grote toernooien. Ze heeft meer dan 20 WTA-titels gewonnen, waaronder de prestigieuze WTA Finals in 2018. Svitolina staat bekend om haar uitstekende techniek, consistentie en vasthoudendheid op de baan. Ze heeft ook succes behaald op Grand Slam-toernooien, met verschillende kwartfinale- en halve finaleplaatsen. Svitolina is een gerespecteerde en populaire figuur in de tenniswereld en wordt bewonderd om haar vastberadenheid en competitieve geest.

bet365 bonus info

Odds halve finale Wimbledon: Jabeur of Sabalenka en Svitolina of Vondrousova

Svitolina is ook een klein beetje de underdog in haar halve finale tegen Marketa Vondrousova. Als je inzet op een finaleplaats van Svitolina, dan krijg je 2.10 keer je inzet terug. Een zege van Vondrousova levert je 1.72 keer je bet op. Vondrousova staat voor het eerst in haar loopbaan in de halve finale van Wimbledon. Ze versloeg in de kwartfinale de Tsjechische Jessica Pegula.
In de andere halve finale staan Ons Jabeur en Aryna Sabalenka. Daar is Jabeur de underdog met een quotering van 2.30. Voor een zege van Sabalenka krijg je 1.61 keer je inzet terug bij sportsbook Nederland.

Oude winnaars en legendes van Wimbledon

Wimbledon, een van de meest prestigieuze tennisgrandslamtoernooien, heeft door de jaren heen enkele opmerkelijke winnaars gekend. Roger Federer, een legende in het tennis, heeft acht keer de herensinglestitel veroverd, terwijl Serena Williams zeven keer de damesenkeltitel heeft gewonnen.

Andere opmerkelijke winnaars zijn Björn Borg, Pete Sampras, Martina Navratilova en Steffi Graf. Recentelijk hebben Novak Djokovic en Simona Halep indruk gemaakt, met meerdere titels op hun naam. Wimbledon staat bekend om zijn traditie, grasbanen en geweldige tennisprestaties, en de winnaars worden vereerd als kampioenen van het spel.

Het logo van Bet365
© bet365

Kanshebbers titel heren Wimbledon 2023

Novak Djokovic is de uitgesproken favoriet voor het winnen van zijn zoveelste Grand Slam en zoveelste Wimbledon-titel. Hij neemt het in zijn halve finale op tegen Jannik Sinner. De Italiaan is de verrassing bij de mannen van dit jaar op het toernooi. De pas 21-jarige Italiaan rekende dinsdag in vier sets af met de Rus Roman Safiullin.

Voor de allereerste keer in zijn carrière heeft Sinner de halve finales van een Grand Slam-toernooi bereikt. Vorig jaar behaalde hij al de kwartfinales op Wimbledon, maar dit jaar gaat hij een ronde verder bij zijn derde deelname aan het toernooi. Helaas eindigt het Wimbledon-avontuur voor Safiullin, een 25-jarige debutant, in de kwartfinales.

Sinner heeft eerder dit jaar ook succes gehad in andere toernooien. Hij won het ATP 250-toernooi in Lyon en bereikte de finales in Rotterdam (ATP 500) en Miami (Masters 1000). In 2021 schreef hij ook de European Open in Antwerpen (ATP 250) op zijn naam.

Halve finale Wimbledon tussen Alcaraz en Medvedev: quoteringen

In de andere halve finale liggen de odds iets dichter bij elkaar, want Carlos Alcaraz is alsnog de favoriet voor zijn halve finale tegen Daniil Medvedev. Voor de Spanjaard krijg je 1.36x je inzet terug en bij winst van Medvedev krijg je 3.20 keer je inzet uitbetaald.

Als je flink wil cashen en een gokje wagen, dan is de odd van Sinner een goede keuze. Voor winst van de Italiaan krijg je 5.00x en voor Djokovic slechts 1.16x. Nu weet je als het goed is genoeg om een goede afweging te maken als het gaat om de grootste kans om te winnen tijdens de halve finale van Wimbledon; succes!

Over de auteur

Stefan Zande is de nieuwste aanwinst van ons redactioneel team. Hij concentreert zich met name op voetbal voorbeschouwingen maar draait zijn hand ook niet om voor andere sporten. Als recreatief wielrenner kent hij de wielersport als geen ander en zijn voorliefde voor Amerikaanse sporten komt zo nu en dan ook uitstekend van pas. Kortom, een all-rounder!

Bet365 Nieuws