Mechelen – Union: tot € 150 extra bonus

Frans De Wever
23. januari 2019

De halve finales van de beker van België worden deze week gespeeld. 1B clubs KV Mechelen en Union zullen elkaar treffen op Donderdag 24 januari 2019. De terugwedstrijd wordt een week later gespeeld.

Op 1 mei zal de finale plaatsvinden in het Koning Boudewijnstadion tussen de winnaar van deze ronde en de winnaar tussen eersteklassers AA Gent en KV Oostende gaan. Er zal dus hoe dan ook een ploeg uit eerste het opnemen tegen een ploeg uit 1B.

Mechelen: informatie

Mechelen staat momenteel 2e in klasse 1B. De ploeg heeft 18 punten, 5 wedstrijden gewonnen 0 verloren en 3 keer gelijkgespeeld. Ze hebben een doelsaldo van 8. In de Beker hebben ze al RAQM, Antwerp, Lokeren en Kortrijk kunnen verslaan. In de groepsfase heeft Mechelen wel Union geklopt, gevolgd door een gelijkspel tegen Roeselare. Ze kunnen dus met veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd beginnen, aangezien de laatste winst tegen Union van deze maand dateert. Sinds 2017 hebben de ploegen al 7 keer tegen elkaar gespeeld. Er was slechts 1 gelijkspel, terwijl Mechelen 5 keer won, en Union slechts 1 keer.

Wedden Mechelen Union
© Bet777

Union: meer informatie

Union staat momenteel 3e in klasse 1B. Na 8 wedstrijden hebben ze 12 punten, slechts 6 minder dan Mechelen. Hun doelsaldo staat op +1, met 3 winsten, 3 verliezen en 2 keer een gelijkspel. Ze doen het dus niet slecht dit jaar, hoewel de bekerfinale een mooie opsteker zou zijn. In de Beker van België hebben ze als underdog al gigantische dingen verwezenlijkt dit seizoen. Na City Pirates uit te schakelen in de 5e ronde, hebben ze de voetbalwereld geschokt door Anderlecht met 0 – 3 te verslaan in de 16e finales. Daarna volgde Knokke, waarna ze weer wisten te schitteren door eersteklasser Genk uit te schakelen.

Waar te wedden op deze wedstrijd

Wij raden bookmaker Bet777 aan voor deze wedstrijd. Je krijgt er ten eerste een leuke welkomstbonus tot van 50% tot en met 150 euro. Daarnaast hebben ze erg competitieve odds. Je vindt er alle interessante voetbalwedstrijden in verschillende competities en ze hebben een uitstekende klantendienst die je steeds kan helpen. Daarom zijn ze ook een van de betere in de Bookmakers Nederland lijst.

Onze tip

Zoals we vaak doen in de Beker van België, raden we aan de sportweddenschappen aan op de underdog. Hoewel KV Mechelen hoger staat in de groepsfase, is het verschil niet erg groot. KV Mechelen heeft dan wel de vorige groepswedstrijd tegen Union St Gillis weten winnen, Union heeft topploegen als Anderlecht en Genk de competitie buiten gekieperd. Onze tip is dus Union voor de finale. Met 5,30 odds is het zeker de moeite!

Bet777 Nieuws