Barcelona tegen Manchester in de Champions League met € 100 bonus

Peter Vissers
15. april 2019

Op het schema dinsdagavond krijgen we de clash tussen Barcelona en Manchester United. Na het 0-1 verlies thuis op Old Trafford lijken de Red Devils wel helemaal uitgeteld. Met een achterstand beginnen op Camp Nou is een nachtmerrie. Is er nog een kans op kwalificatie voor de Engelsen? Scoort United dit maal eens in het correcte doel? Misschien geen slecht idee om gebruik te maken van je Sportweddenschappen Bonus als je het antwoord weet!

50% bonus tot € 100 bij Bet90

Kies nu je Bookie Bonus bij Bet90 en ontvang 50% extra tot wel liefst € 100! Hoe kan ik deze uitstekende promotie ontvangen?

  1. Maak een storting met de promotie code SWP100.
  2. Wed je stortingsbedrag op minstens odds van 1.80, en ontvang hierna je bonus.
  3. De bonus moet 5 maal samen met je stortingsbedrag rondgespeeld worden tegen noteringen van 1.80, binnen de 90 dagen. Hierna wordt het bedrag in echt geld omgezet, en kan je het meteen afhalen.

Barcelona – Manchester United: Kwartfinale Champions League – Quoteringen en voorbeschouwing

Het wordt een serieuze uitdaging voor Manchester United om een goed resultaat neer te zetten op F.C Barcelona. De derde in het Engelse klassement is al bijna afgeschreven door de bookies.  Het lijkt dus onwaarschijnlijk dat de Catalanen op dinsdagavond de Champions League moeten verlaten. De vorm van Barca is dan weer ook veel sterker dan die van United. Als Man Utd wint, dan krijg je een waanzinnige voetbal odds van 8.25! In de tijden van Ferguson zouden we zulke odds waarschijnlijk niet zien. Het is geen publiek geheim dat United al lange tijd ligt te sukkelen sinds het pensioen van legendarische ex-manager Sir Alex.

barca united quotes
© Bet90

Is er iets dat Solksjaer kan doen om Barcelona te kloppen?

Barca United quoteringen
© Bet90

Tenzij ze in Manchester een voodoo expert hebben, die op gepaste momenten met naalden in poppetjes van Messi, Pique en Suarez steekt, zullen ze het moeten doen met een sterke tactiek. Een explosieve en sterke spits zoals Romelu Lukaku kan natuurlijk altijd voor verassingen zorgen. Deze kreeg bij de thuispartij echter bijna geen bal te zien, voornamelijk door het totaal gebrek aan deftige crosses. Rashford was ook niet echt aanwezig in the thuismatch, met vooral een serieus gebrek aan spelinzicht is hij ook een vraagteken om het verschil deze keer wel te maken op Camp Nou.

Wat denk jij over deze wedstrijd? Geloof je nog in een Engelse comeback? Of wordt betekent dit het einde van het Europees seizoen van United? Volg deze wedstrijd dinsdagavond en wed nu!

 

Bet90 Nieuws