Inter – Roma: Wie pakt een ticket voor het Europees voetbal?

andre.lauer
18. april 2019

De titelstrijd in de Serie A is dan al lang in het voordeel van Juventus beslist – toch staat er nog veel op het spel. Zoals in de wedstrijd tussen Inter en AS Roma. Met 60 punten ligt Inter op dit moment in 3de positie, wat een plaats in de groepsfase van de Champions League betekent. Roma zit 6 punten daarachter op plaats 5, 1 punt achter AC Milaan. En plaats 5 is enkel genoeg voor een ticket voor de groepsfase in de Europa League. Beide ploegen spelen dus voor een rechtstreekse plaats in Champions League of Europa League. En dat met interessante quoteringen bij bookmaker Bet90, die je daarnaast tot € 100 stortingsbonus aanbiedt.

Inter – Roma: Voorbeschouwing van de Serie A wedstrijd

In de laatste wedstrijden zijn beide ploegen niet in hun beste vorm. Inter haalde 10 op 15 door 3 keer te winnen, 1 keer te verliezen en 1 keer gelijk te spelen. Voor Roma is het zelfs enkel 7 op 15. 2 keer winst staan tegenover 2 keer verlies en 1 gelijkspel. Met Atalanta en Lazio als vervolgers binnen de 2 punten moeten zij dus opletten. Want met een zevende plaats zou Roma ook nog buiten het Europees voetbal kunnen vallen. Hun laatste wedstrijd hebben beide ploegen echter gewonnen. Hierbij werd het 3-1 voor Inter door doelpunten van Nainggolan, Perisic en Vecino tegen Frosinone. Roma deed het met 1 doelpunt van Dzeko tegen Udine.
De odds voor Inter tegen Roma in de Serie A bij bookmaker Bet90 online
Met een quotering voor winst van 1.80 is Inter duidelijk de favoriet. Voor een gelijkspel liggen de odds bij 3.75. Pakt Roma de 3 punten, dan is er een notering van 4.40. Met meer dan 135 verschillende weddenschappen op de wedstrijd is het aanbod van Bet90 bijzonder attractief. . Sterke quoteringen, een fantastische app – en dan hebben we het nog niet gehad over de Bet90 bonus.

Bet90 Stortingsbonus: Pak 50% tot € 100

Bij de bookmaker wacht er een bet sites bonus voor nieuwe klanten. Via onze link kun je naar de site van de aanbieder gaan. Op de homepage van Bet90 klik je op ‘join now’ en volg je de stappen voor de aanmelding van je online account. Tijdens de aanmelding heb je de mogelijkheid om de bonuscode WSP100 te gebruiken. Hierdoor ontvang je voor je eerste storting een bonus met een percentage van 50%. De eerste storting moet met een bedrag van minstens € 10 worden geplaatst. Wil je het maximum bedrag van € 100, dan moet je dus € 200 storten. Speel dit bedrag tegen een quotering van 1.80 of meer. Nu moet je nog voldoen aan de bonuscondities. Binnen de 90 dagen moet je bonus en storting elk 5 keer rondspelen.

  • Ga via onze button naar de pagina van Bet90
  • Maak je online sportwedden account aan
  • Gebruik de code WSP100 bij je aanmelding
  • Stort een bedrag van € 10 of meer in je account
  • Ontvang 50% van je storting als Bet90 bonus
  • Speel de bonus 1 keer tegen odds van 1.80
  • Voldoe aan de bonuscondities binnen 90 dagen

 

Bet90 Nieuws