Is Newcastle het laatste obstakel voor Liverpool op weg naar de titel?

andre.lauer
1. mei 2019

In de Premier League staat Liverpool op maar 1 punt van leider Manchester City. Alles is nog mogelijk en beide ploegen verkeren in een fantastische vorm met 15 punten op 15. Dit weekend probeert Liverpool weer haasje-over te spelen met City. Tegen Newcastle op plaats 13 zijn ze de gedoodverfde favoriet, ook bij bookmaker Bet90. Daar zijn er ca. 140 verschillende selecties beschikbaar op de wedstrijd. En meer dan dat – ook een bet sites bonus tot € 100 wacht er op je. Wij beginnen met de sterke odds en gaan dan door met de presentatie van de welkomstbonus.

Wed op Newcastle tegen Liverpool bij Bet90 met de odds Premier League
© Bet90

Odds Premier League Bet90 en Newcastle – Liverpool

Newcastle speelt dan wel thuis, maar heeft weinig thuisvoordeel. Zo ligt de winstquotering voor de outsider nog altijd bij 10.25. Wil je dus veel geld verdienen met een verrassing, dan zet je best in op Newcastle voor winst. Ga je liever de zekere kant op, dan moet je inzetten op Liverpool. De favoriet levert je een notering van 1.35 voor winst op. Voor een gelijkspel ontvang je nog altijd 4.90 keer je inzet. Natuurlijk kun je ook inzetten op speciale weddenschappen. Wint Newcastle en beide ploegen scoren, dan liggen de odds bij 19.00. Indien Liverpool wint en beide ploegen scoren, ontvang je 3.00 keer je inzet. Maar ook op de exacte score kun je inzetten. Voor een wedstrijd zonder doelpunt is er ook een hoge quotering van 12.50 beschikbaar.

Stortingsbonus bij Bet90: Pak 50% tot € 100

Voor elke nieuwe klant wacht er nu een welkomstbonus voor je eerste storting. Indien je nog geen account bij de aanbieder hebt is nu het juiste moment. Via onze link kun je naar de homepage van Bet90 gaan. Daar zie je rechts bovenaan ‘join now’ – klik daarop en volg de stappen van de bookmaker. Zodra je account geopend is wacht er een stortingsbonus voor je eerste storting van minstens € 10. Belangrijk is dat je de bonuscode WSP100 moet gebruiken bij het aanmaken van je account.

Het percentage ligt bij 50%. Dit betekent dat de helft van je storting als bonus op je wacht. Maximaal kun je € 100 van de bookmaker ontvangen. Dit voor het geval dat je € 200 stort. Het maximale bedrag van € 100 van de Bet90 bonus is heel attractief voor nieuwe klanten. Voordat de bonus kan worden gebruikt, moet je nog aan de bonuscondities voldoen. Speel je storting en ook je bonus telkens 5 keer. Er bestaat een minimale quotering van 1.80 bij deze bonuscondities. Aan de condities moet je binnen de 90 dagen na je storting voldoen. Volgens ons is dit voldoende tijd om de bonus vrij te spelen. Pak dus eerst de bonus van Bet90 en wed dan op de wedstrijd tussen Newcastle en Liverpool in de Premier League!

Bet90 Nieuws