Amerika – Nederland: De finale van het WK vrouwen 2019

Peter Vissers
5. juli 2019

Wat een toernooi heeft Nederland al achter de rug! De finale plaats  van de Leeuwinnen is gewoonweg harstikke verdiend! Zondagavond om 17u00 kunnen we allen supporteren tijdens America – Nederland. Weet jij nog waar je vlag en Oranje pruik van de Nations League ligt? Top!

Odds Amerika – Nederland

We gaan recht over tot de harde feiten in dit artikel. De odds America – Nederland in de WK finale van het vrouwenvoetbal. Op wat voor quoteringen sta je te kijken bij de Bookmakers Nederland? Hoewel Nederland een heel sterke reeks achter de rug heeft, kunnen we net hetzelfde en misschien wel nog meer zeggen over de Verenigde Staten. Deze Amerikaanse meiden zijn de topfavoriet om de wereldbeker naar huis te nemen.

Verenigde Staten - Nederland: Quoteringen WK finale 2019 vrouwen
© BetFIRST

Klik op de knop om de actuele odds op te zoeken.

 

Als je op Nederland inzet kan je dus best wel aardig wat geld verdienen bij een winst. Het vertrouwen van de bookmakers zit dus ook bij BetFIRST voornamelijk bij winst van Amerika. Waar liggen de kansen van team Oranje? Zijn er zwakke punten in de Amerikaanse verdediging? We gaan hier verder even kort op in, blijf dus zeker lezen.

Waarom zijn de quoteringen Verenigde Staten – Nederland zo hoog?

Laten we eerst even kijken waarom de Verenigde Staten zo veel vertrouwen krijgen uit de hoek van de bookies. Allereerst is het gewoon een fantastisch team. Veel van de spelers die 4 jaar geleden de vorige Wereldbeker vrouwen wonnen zijn nog steeds van de partij. De titelverdediger heeft ook zowat alle favorieten rechtstreeks uitgeschakeld. Zowel Frankrijk als Engeland waren zowat de beste landen op het hele WK, en werden beiden naar huis gestuurd.

Nederland daarentegen heeft een veel makkelijker parcours achter de rug. Met het zwakkere Japan, Italië en laatst Zweden, heeft het nog geen echt topteam ontvangen in de knock-out fase van het toernooi. De eerste grote test komt dus pas in de finale, wat best wel prima is. Dit neemt uiteraard niets weg van de top prestatie van onze Nederlandse vrouwen. Winnen is winnen, en met een beetje geluk zijn onze meiden een beetje minder vermoeid dan onze finale tegenstanders. De quoteringen Verenigde Staten – Nederland lijken dus toch zeker logisch.

Wedden op de finale WK voor vrouwen

Als je wil gaan wedden op de finale van het WK voor vrouwen dan kan je bij BetFIRST meteen beginnen gokken. De welkomstbonus van € 200 is een ongelofelijk sterke bonus met uitstekende voorwaarden.

  • 100% tot € 200 bonus bij je eerste storting
  • Rondspelen moet 2 maal bonus + stortingsbedrag
  • Dit kan op quoteringen boven de 1.40, wat prima is
  • BetFIRST behoort tot onze Bookmakers iDEAL lijst

Zoals je misschien wel kan zien, is dit een geweldig goed aanbod. Via onderstaande button kom je meteen op BetFIRST en kan je beginnen gokken op Nederland – Amerika in de wereldbeker voor vrouwen.

 

 

BetFIRST Nieuws