UFC 153: Maakt Gustafsson zijn rol als favoriet waar tegen Smith?

andre.lauer
29. mei 2019

Deze week is het weer tijd voor wat actie in de MMA. Tijdens UFC 153 kijken wij vooral uit naar het gevecht tussen Alexander Gustafsson en Anthony Smith. Dit gevecht vindt zaterdag om 18 uur plaats, en bij bookmaker BetFIRST vind je een attractief aanbod.

Verschillende speciale types weddenschappen zijn beschikbaar op de winnaar, het aantal rondes of de winstmethode. Plaats dus nu je gratis wedden bij de bookmaker op het beste gevecht van de week en profiteer van de odds MMA bij BetFIRST!

Stortingsbonus van 100% tot € 200 bij BetFIRST

Ben je een nieuwe klant bij BetFIRST? Op dit moment is er een welkomstaanbod van 100% tot € 200 voor je eerste storting bij de bookmaker. Dit is een bijzonder hoge bonus in vergelijking met de aanboden van de andere bookmakers. Het aanmaken van je account is bijzonder gemakkelijk. Volg onze link beneden naar de site van BetFIRST. Daar maak je binnen enkele stappen je account voor online sportweddenschappen aan. Ben je klaar met het aanmaken van je account? Dan is het tijd voor de eerste storting naar je account met een bedrag van minstens € 10. Tot € 200 wachten er aan 100% van je stortingsbedrag.

  • Klik op onze button naar de site van de bookmaker
  • Open je account voor online sportweddenschappen
  • Stort een bedrag van € 10 of meer in je account
  • BetFIRST  biedt je 100% bonus tot maximum € 200
  • Voldoen binnen de 30 dagen aan de bonuscondities

Voordat de stortingsbonus kan worden gebruikt, moet je hem namelijk nog vrijspelen. Zowel je storting alsook je bonus moeten elk 2 keer worden rondgespeeld. Hiervoor geeft de bookmaker je 30 dagen tijd. Let ook op de minimale quotering van 1.40 om je bonus vrij te spelen. Met deze gemakkelijke bonuscondities en het maximale bedrag van € 200 aan 100% is deze bonus bijzonder attractief.

odds MMA Gustafsson - Smith
© Circus

Odds MMA en UFC gevecht Gustafsson – Smith

Bij BetFIRST vind je 4 verschillende soorten weddenschappen op dit UFC gevecht. Ten eerste is er de moneyline of het eindresultaat van de wedstrijd. Gustafsson is hierbij duidelijk gefavoriseerd met odds van 1.29 voor winst. Wint Anthony Smith, dan ontvang je 3.15 keer je inzet. Daarnaast kun je ook wedden of het gevecht tot het einde doorgaat. Gebeurt dit, dan liggen de odds bij 2.55. En je pakt 1.47 keer je inzet met een gevecht dat voor het einde wordt beslist. Daarnaast kun je echter ook op de winstronde en de methode wedden. Hierbij bestaat er de mogelijkheid om KO/TKO/Diskwalificatie of submission of winst naar punten te kiezen. Wed dus nu op je favoriet voor winst in het UFC gevecht tussen Gustafsson en Smith!

BetFIRST Nieuws