Maak nu kans bij Betfirst op 1 miljoen Euro!

Erik de Kort
17. juli 2020

Dit jaar nog miljonair worden? Het kan nu bij Betfirst door meet te gaan spelen aan Prono Foot. In dit artikel leggen we je uit hoe Prono Foot werkt en wat je moet doen om kans te maken op 1 miljoen Euro!

Hoe pak je die hoofdprijs van maar liefst 1 miljoen?

Prono Foot is één van de meest gespeelde spellen bij Betfirst en dat is natuurlijk niet zonder reden. Er zijn verschillende spellen en hoe meer wedstrijden je voorspelt hoe hoger de hoofdprijs wordt. Er zijn drie roosters, die ook wel grids genoemd worden. De kleinste grid is die met zes voetbalwedstrijden, hier is de hoofdprijs dan ook een stuk lager dan als je inzet op 15 wedstrijden. De wedstrijden worden op voorhand bepaald door de mensen bij Betfirst, je kunt dus niet zelf je wedstrijden kiezen. Als je alle 15 wedstrijden in de grid correct hebt voorspeld, pak je de hoofdprijs. Het kan wel zo zijn dat je niet de enige bent met de juiste correcte voorspelling. Die kans is natuurlijk erg klein maar mocht het toch gebeuren dan wordt de hoofdprijs gewoon verdeeld over de personen met de correcte voorspelling.

 

prono foot betfirst

©Betfirst

Wedden op voetbal is met Prono Foot hartstikke spannend en met die torenhoge hoofdprijs natuurlijk ook nog eens erg winstgevend. Elke week staan er nieuwe wedstrijden voor je klaar in elke grid. Je hebt dus de keuze om te spelen op de grid van 6, 11, of 15 wedstrijden. Houd de website dus ook zeker goed in de gaten en zorg dat je van de partij bent als de Prono Foot grids worden gelanceerd. Als een wedstrijd eenmaal begonnen is, kun je hier namelijk niet meer op inzetten. We zien dat de nieuwe roosters op maandag gepubliceerd worden.

Meer informatie over Betfirst

Betfirst is één van onze online bookmakers voor België. Hier vind je als Belg een zeer groot aanbod en daarbij ook nog eens goede odds. Je hoeft dus niet alleen voor Prono Foot bij Betfirst te zijn. Er zijn tal van verschillende spellen te spelen zoals bijvoorbeeld Goal Rush waarbij je op de eerstvolgende goal inzet op bepaalde wedstrijden. Ook kun je op tal van andere sporten inzetten dan voetbal. Er is paardenrennen en een waar casino terug te vinden bij Betfirst. Als je nu meer wilt weten over deze bookmaker raden we je zeker aan om onze Betfirst ervaringen door te lezen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt voor je gaat beginnen met inzetten bij Betfirst.

 

Wedden met de mobiele app

Om altijd en overal in te kunnen zetten op je favoriete sportweddenschappen hebben ze bij Betfirst de Betfirst app uitgebracht. Zo mis je geen enkele weddenschap en kan je overal ter wereld je weddenschappen en resultaten bekijken. Je vindt exact hetzelfde aanbod terug als op de reguliere website van Betfirst en daarom is de app zeker de moeite waard. Ook Prono Foot is te spelen via de Betfirst App en we raden we je dus zeker aan als je bij Betfirst speelt ook de applicatie te downloaden.

BetFIRST Nieuws