Wedden op de Bundesliga: Borussia Dortmund – Schalke 04

Erik de Kort
13. mei 2020

Na twee maanden zonder voetbal, trapt op zaterdag de Bundesliga af. Je kan nu dus weer wedden op voetbal en wij hebben de beste odds voor je gevonden!

De stand van zaken in de Bundesliga

Voor we wat uitgebreider over beide teams gaan, zullen we eerst eens kijken wat de situatie in de Bundesliga is. Wie maken er kans op het kampioenschap en waar staan Dortmund en Schalke precies op de ranglijst. Vier punten is het verschil tussen koploper Bayern en Borussia Dortmund. Bayern München staat met 55 punten uit 25 wedstrijden. Borussia Dortmund staat op 51 punten uit evenzoveel wedstrijden maar ziet Leipzig en ook Mönchengladbach dichterbij komen.

Schalke zien we op de zesde plaats terug, tien punten achter Bayer Leverkusen en maar liefst 14 punten achter tegenstander Dortmund. De zesde plaats geeft Schalke recht op Europees voetbal. Wolfsburg ligt echter op de loer met een puntje minder maar een betere reeks voor de tussenstop in de Bundesliga. Kan Schalke uit blijven kijken naar een nieuw Europees seizoen? Het wordt dus een spannende wedstrijd maar dat maakt het wedden op de Bundesliga natuurlijk hartstikke interessant.

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

Iedereen die ook maar een beetje van voetbal houdt, kijkt natuurlijk uit naar deze wedstrijd. Niet alleen is dit de herstart van de Duitse competitie, Dortmund tegen Schalke is ook een heerlijke derby. Twee clubs met een super fanatieke aanhang uit dezelfde regio. Dat levert altijd spektakel op. Deze editie van de Revierderby wordt echter achter gesloten deuren gespeeld dus de teams moeten het doen zonder luid gezang en aanmoedigingen van de fans.

odds bij wedden op de bundesliga

©Betrebels

De bookmakers kijken natuurlijk ook uit naar deze schitterende match. Bij Betrebels zien we dat Borussia Dortmund de favoriet is. Inzetten op een geel-zwarte overwinning geeft je nu 1.54 tegenover 5.80 keer je inzet voor winst van Schalke. Voor een gelijkspel krijg je 4.30 keer je inleg terug. Dortmund verloor in de laatste zes wedstrijden er slechts één won de rest. De reeks van Schalke ziet er minder rooskleurig uit, Van de laatste zes wedstrijden werden er maar liefst vier gelijk gespeeld en twee verloren. Schalke 04 is dringend op zoek naar een overwinning maar de bookmakers geven ze tegen Dortmund weinig kans.

Wedden op voetbal met een lekkere bonus!

Het zijn niet alleen de goede odds die ons bij Betrebels brengen. Er staat ook een zeer aantrekkelijke bonus voor je klaar als je begint te spelen bij deze bookmaker. De Betrebels bonus is er één om je vingers bij af te likken! De maximale welkomstbonus die je hier krijgt is namelijk €150 wat 100% van je bonus is. Het minimum stortingsbedrag is €10 en hierbij krijg je al gelijk €10 bonus. Om je bonus vrij te spelen dien je jouw storting en bonusbedrag vijf keer rond te spelen op odds hoger dan 1.75 binnen 90 dagen. Dit zijn zeer goede voorwaarden en bovendien heb je geen bonus code nodig. Meld je dus snel aan voor deze prachtige bonus via de link hieronder!

BetRebels Nieuws