Verhoogde Odds voor CL Midweek bij BetFIRST!

Sander Cement
10. december 2018

Op dinsdag en woensdag worden de laatste duels in de groepsfase van de Champions League gespeeld. Onder andere Club Brugge, PSV en Ajax komen in actie en dit is dan ook voldoende reden om een weddenschap te plaatsen. Zeker nu bookmaker BetFIRST voor al haar klanten verschillende quoteringen verhoogd heeft! Nieuwe klanten profiteren daarnaast ook nog eens van een geweldige 100% tot € 200 welkomstbonus!

Nieuw bij BetFIRST? Pak € 200 Bonus!

  • Klik op een BetFIRST button op onze site en meld je daarna aan.
  • Stort met iDeal, Visa, Master, Skrill, Neteller, PaySafe of PayPal.
  • Je storting wordt nu verdubbelt (100%) tot een max. van € 200.
  • Zet stortings- en bonusbedrag 2x in binnen 30 dagen op 1.40(+) odds.
  • Erna is BetFIRST Bonus omgezet in echt geld. Betaal uit of speel verder!

Benut ook een van de vele andere promoties!

Bovenstaande Bookmaker Bonus is niet de enige Betting Bonus van BetFIRST. Zo geeft het je bijvoorbeeld tot 50% extra aan winst op winnende voetbal combinatieweddenschappen en heeft het een adventskalender met vele interessante promoties. Als je ingelogd bent en in het laatste half jaar minimaal 1 weddenschap hebt geplaatst, kom je in aanmerking voor de adventspromoties. Een andere actie waar je voortdurend van profiteert zijn verhoogde quoteringen. Dagelijks kiest BetFIRST enkele wedstrijden uit met hogere odds dan normaal. Je kunt hierop € 10 inzetten. Je vindt de odds terug door links in het menu op ´Lucky Boost´ te klikken. Ook voor de Champions League heeft BetFIRST verschillende odds verhoogd.

Verhoogde Quoteringen CL

  • Brugge – Dortmund: Beide teams scoren en Brugge wint @ 13.00.
  • Barcelona, Liverpool en Atletico Madrid winnen alledrie @ 8.50.
  • Neymar, Griezmann en Neymar maken allen een goal @ 6.00.

Wedstrijden en Standaard Odds

Naast bovenstaande odds laten we ook graag kennis maken met de reguliere quoteringen en de verschillende wedstrijden. PSV is reeds uitgeschakeld en speelt voor de eer in Milaan. Club Brugge is reeds zeker van een Europa League plek en kan zich niet meer kwalificeren voor de Champions League. Ajax is reeds zeker van overwintering in de Champions League en wordt bij winst zelfs groepswinnaar. Andere interessante duels zijn onder andere Liverpool – Napoli en Rode Ster Belgrado – PSG in groep C.

PSV Inter Quoteringen
© BetFIRST
BetFIRST Nieuws