Brugge – Salzburg: Win een super odds boost in cash

Sander Cement
14. februari 2019

We zetten onze week verder met de wedstrijd tussen Club en RB Salzburg in de Europa League. Voor deze match ontvang je namelijk bij Circus Bet onder meer een boost van de quoteringen, en dit helemaal in cash. Daarnaast wachten er nog de enorme welkomstbonus van de bookmaker en een gratis weddenschap van € 10 op je.

Brugge Salzburg Betting
© Circus

De verhoogde quotering voor Brugge – RB Salzburg ontvang je zo

  • Ga via onze link naar de pagina van de bookmaker
  • De Super Odds vind je in het menu aan de linkerkant
  • Wed met de Super Odds op tenminste 1 doelpunt
  • De maximale inzet bedraagt hiervoor €10
  • Je weddenschap wordt geplaatst met een odd van 5.00
  • Jouw winst wordt uitbetaald in cash geld

 

Dit aanbod is enkel een keer geldig, voor je eerste storting op de website van de bookmaker. Winst gelinkt aan de Super Odds wordt uitgekeerd in cash geld. Bij deze promotie is de Cash Out niet beschikbaar. Ook belangrijk – kies je voor dit aanbod, dan kun je niet meer de welkomstbonus van de bookmaker winnen. Wed dus nu met de extra hoge quoteringen op tenminste 1 doelpunt in de wedstrijd tussen Club en Salzburg!

Welkomstbonus bij Circus : Tot 250 euro voor je storting

Een ander aanbod bij de bookmaker dat heel populair voor nieuwe spelers is, is de welkomstbonus. Deze ontvang je in enkele simpele stappen:

  • Maak je account bij de bookmaker via onze link aan
  • Stort tenminste € 10 in je account bij Circus Bet
  • Ontvang 100% van je eerste storting als bonus

Hierbij ligt het maximum bedrag bij € 250. Omdat het om een aanbod met een percentage van 100% gaat, moet je € 250 storten voor het maximum bedrag. Zet je stortingsbedrag 1 keer in tegen een quotering van tenminste 1.50. Nu ontvang je de bonus van de bookmaker als gratis wedden. Echter moet je deze nu nog vrijspelen. Daarvoor dien je het bonusbedrag 30 keer in te zetten. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.60. De bookmaker geeft je geen tijdslimiet om de bonus vrij te spelen.

Het is dus hét moment om nu je account bij de bookmaker aan te maken. Profiteer van het welkomstaanbod of profiteer van de Super Odds voor Brugge – Salzburg in de Europa League. Heb je de smaak van deze bet sites bonus te pakken? Bij ons vind je natuurlijk ook aanboden van andere bookmakers. Bekijk alle details op onze site en profiteer!

Circus Nieuws