Wedden op Brugge – Zulte met de beste odds

Erik de Kort
23. december 2019

Nu Club Brugge al ruime tijd weet dat het 2020 ingaat als kampioen, is het zaak om de laatste wedstrijd te spelen en dan even te genieten van een korte welverdiende vakantie. Wordt de laatste van 2019 ook gewonnen?

Kan Zulte omhoogkijken in 2020?

Met een zesde plaats doet Essevee het niet slecht. Toch werden er in de eerste helft van het seizoen een aantal wedstrijden verloren die wellicht gewonnen konden worden. Francky Dury zal het vizier voor 2020 ongetwijfeld hebben gezet op het verspelen van minder punten. Wellicht dat er in de winterstop nog een defensieve versterking wordt gehaald, want Zulte krijgt toch wel veel goals tegen.

Scorend gaat het Zulte vrij goed af. Enkel de defensie oogt af en toe wat zwak. Met een afsluitende wedstrijd tegen de koploper, zal de verdediging nog een keer goed getest worden alvorens er naar aankopen gekeken zal worden. Kan Essevee afsluiten met een goed resultaat tegen koploper Brugge? En hoeveel levert een overwinning van Zulte op bij de online bookmakers?

 

Club Brugge met de minst gepasseerde verdediging in 2019

Het staat als een huis achterin bij Club Brugge. Met minder dan 10 tegengoals in de eerste seizoenshelft, staat Brugge ruim op kop. Er is zes keer meer gescoord dan dat Brugge goals tegen kreeg. Een geweldige prestatie. Brugge heeft nog altijd een wedstrijd minder gespeeld dan de andere teams in de top 5, en toch heeft het al een voorsprong van 9 punten op de nummer twee Antwerp.

Voordat Brugge een rustperiode heeft tot 17 januari, zal het ongetwijfeld de nummer zes nog even laten zien waarom Brugge op kop staat en het thuispubliek verwennen met een mooie overwinning. We hebben een bookmaker gevonden met hele goede odds voor deze match. Omdat dit een bookmaker is die zich enkel richt op de Belgische markt, raden we je aan om als Nederlander een bookie te kiezen uit ons bookmaker bonus overzicht. De bookmaker van dienst voor deze wedstrijd is Betfirst. We gaan gelijk over de odds.

Club Brugge tegen Zulte Waregem

© Betfirst

Wie is volgens Betfirst de favoriet voor de overwinning?

Wie anders dan de koploper is de favoriet voor de laatste wedstrijd van het jaar? Bij Betfirst zien we dat je voor een overwinning van koploper Brugge nu 1.22 krijgt. Dat betekent dus dat je voor een Waregemse overwinning flink hoge odds zal zien. Dat klopt, een overwinning van de ploeg van Dury staat nu op 13.50. Als de beide teams het jaar afsluiten met een gelijkspel, dan krijg je daar ook nog mooie hoge odds voor. Met 6.50 wordt een gelijkspel zeker goed betaald. Als deze odds jou aanspreken dan kun je via de link hieronder direct doorgaan naar Betfirst. Wij wensen je alvast veel wedplezier bij deze mooie match!

BetFIRST Nieuws