Champions League finale 2020: PSG – Bayern 23 augustus

Peter Vissers
20. augustus 2020

Dit is een Champions League die ongetwijfeld nooit vergeten zal worden. En dan hebben we het zelfs nog niet over het feit dat de Champions League finale op 23 augustus past valt! Lees alles over de odds PSG – Bayern en de voorbeschouwing van deze wedstrijd.

CL Finale 2020: PSG – Bayern

PSG ofte Paris Saint-Germain heeft een serieuze opdracht voor de hand met een Duitse topclub die vorige week even snel Barcelona vernederde met 8-2! De halve finales waren al volledig Frankrijk tegen Duitsland.

Leipzig verloor helaas met een dikke 3-0 cijfers tegen PSG, maar ook Bayern klopte zijn Franse tegenstander met net dezelfde score (Lyon). Beide ploegen hebben dan ook een indrukwekkend parcours afgelegd in dit Champions League final 8 toernooi. We kijken even snel naar de Champions League finale odds.

Dit zijn de Champions League finale odds 2020 tussen PSG & Bayern
© Svenbet

 

Volgens de online bookmakers kunnen we een grote favoriet vinden in Duitsland. Een weddenschap op Bayern München levert dan ook 1.99 keer je winst op. Zet je liever in op PSG? Dan krijg je zelfs 3.32 keer je winst!

Let wel even op dat deze odds voor een 90 minuten resultaat zijn. Wil je wedden op wie effectief de Champions League wint? Dan kijk je naar deze odds:

Champions League finale odds 2020: Wint PSG of Bayern?
© Svenbet

Als we de lijn verder trekken naar wie effectief de trofee wint, dan wordt Bayern nog een duidelijkere favoriet. We kijken hieronder naar enkele feiten over beide teams om te kijken hoe de bookmakers bij die besluit kwamen.

PSG

  • Kampioen seizoen 2020 in Ligue 1
  • € 800 miljoen totaal geschatte spelerswaarde
  • Trainer: Thomas Tuchel
  • Topspelers: Kylian Mbappé, Neymar, Thiago Silva
  • Palmares: Nooit CL of Europa League gewonnen, enkel cup winners cup één maal + 1 intertoto cup

Bayern

  • Kampioen seizoen 2020 in Bundesliga
  • € 928 miljoen totaal geschatte spelerswaarde
  • Trainer: Hans-Dieter Flick
  • Topspelers: Lewandowski, Coutinho, Neuer
  • Palmares: 5x CL gewonnen, 1x EL, 1x Cup winners cup & 1x Supercup

Wedden op CL finale odds 23 augustus

Beide ploegen zijn dus duidelijk aanvallend super sterk. PSG koopt vaak grote talenten zoals Neymar voor ontzettend grote geldsommen. Bayern heeft ook en serieus budget, maar beschikt meer over een collectief sterk team, zonder echt grote diva’s zoals Neymar.

Kijk trouwens ook eens naar onze iDEAL bookmakers pagina!

Spelers zoals Lewandowski zijn allicht veel efficiënter kwa prijs/kwaliteit dan één Neymar. De Duitse ploeg blijft ook meestal gebaseerd rond dezelfde spelers, terwijl er in PSG vaak bijgekocht wordt.

Wat voor finale wedstrijd verwachten we?

Bayern gaat het zoals altijd heel slim aanpakken, en we verwachten misschien ook een iets te gretig PSG dat heel snel druk zal willen zetten om de Duitsers meteen op achterstand te zetten. Dit is natuurlijk gevaarlijk, want zoals iedereen weet, heeft een voetbalmatch 90 minuten, en op het eind van die tijdsperiode winnen de Duitsers meestal. Wedden op voetbal, gaat dus vaak gepaard met een weddenschap op de Duitsers.

Persoonlijk zetten wij dus ook in op Bayern München. Hoewel PSG natuurlijk ook een heel sterke tegenstander is. Wie wint de Champions League finale is natuurlijk hard gebaseerd ook op hoe goed de fysieke kwaliteiten nog zijn na zulk een lang seizoen met lange pauzes. Die laatste twee maand met constant wedstrijden, kunnen een groot effect hebben op de fysieke paraatheid van sommige spelers.

Pak ook de Svenbet bonus even mee!

Wil je een geweldige extra boost hebben voor je CL finale weddenschappen? Kijk dan niet verder, want dankzij onze exclusieve Svenbet bonus hebben we enkel via onze link een verhoogde 100% tot 125 bonus met stevig versterkte voorwaarden! Gebruik dus onze code SBOOKX6!

Wil je alle bonussen checken eerst? Dit kan via onze bookmakers bonus pagina, voor de rechtstreekse link naar Svenbet klik je gewoon via deze link. Ik wens je dus nog heel veel succes toe met je CL finale 2020 weddenschappen.

 

 

Svenbet Nieuws