Svenbet Promo: Wie wint de Champions League dit seizoen?

Erik de Kort
4. december 2019

De loting voor de achtste finales van de Champions League heeft plaatsgevonden en dus zijn deze twee wedstrijden voor elk deelnemend team bekend. De beste bookmakers Nederland komen nu één voor één af met Champions League promoties, dus lijkt ons dit het juiste moment om even in te gaan op verschillende kanshebbers voor de titel.

Lees hier in onze nieuwsupdate alles over de Champions League finale

De Champions League favorieten voor de Cup met de grote oren

Regerend kampioen Liverpool kende een goed seizoen vorig jaar en sloot het uiteindelijk af met de winst van de Champions League nadat het Tottenham versloeg in de finale. Dit seizoen is Liverpool goed begonnen en staat het zelfs aan het hoofd van de Premier League. Het seizoen is nog niet voorbij, maar alles wijst erop dat Liverpool zich opnieuw tot één van de kanshebbers mag rekenen (met Premier League titel erbij). Als je nu al wilt inzetten dat Liverpool de Champions League gaat winnen, levert dit 8.00 keer je inzet op.

 

Dit zijn de grote favorieten & kanshebbers voor een Champions League titel
© Svenbet

Manchester City wordt al enige tijd gezien als sterkste team van Europa. De huidige kampioen van de Premier League werd vorig seizoen in de kwartfinales uitgeschakeld door Tottenham op uitgoals. Het had uit in Londen met 0-1 verloren en thuis liep de wedstrijd uit op 4-3 winst. De drie uitdoelpunten van Spurs gaven de doorslag en Manchester City bleef met lege handen achter. City is de gedoodverfde favoriet dit seizoen met odds van slecht 3.75 bij de beste Bookmakers Nederland.

Real Madrid is altijd één van de kanshebbers voor de Champions League. De Madrilenen hebben van de laatste zes Champions League edities er maar liefst vier gewonnen. Vorig jaar stopte het Europees avontuur van Madrid nadat het zich stuk beet op de geoliede machine van Ajax. Wellicht dat Real Madrid zich dit jaar weer kan laten zien in de top van het Europees voetbal. De odds voor CL-winst van Real Madrid zijn momenteel 41.00, nadat ze een paar steken hebben laten vallen. Misschien halen ze hun kansen nog op!

Barcelona, dat afgelopen editie in de halve finales strandde word eigenlijk zoals elk jaar toch weer gezien als een van de favorieten voor de Champions League. Liverpool, dat in Barcelona nog met 3-0 verloor van de Catalanen, wist op Anfield Road het onwaarschijnlijke te doen en maar liefst met 4-0 te winnen. Barça zal revanche willen en de titel weer eens willen pakken. Is Barça jouw favoriet, zet dan zeker in op deze ploeg want de odds voor winst zijn momenteel met 8.0 goed te noemen. Kijk naar de actuele CL favorieten odds hieronder en pak ook je stortingsbonus bij Svenbet tot € 125!

Inzetten op jouw favoriete team met extra winst!

We kunnen natuurlijk niet alle teams benoemen en over alle odds gaan. Vandaar dat je in het overzicht hierboven jouw favoriet kunt opzoeken.Wij raden voor deze wedstrijden graag Svenbet aan, omdat zij vaak degelijke odds aanbieden.

Bovendien is Svenbet één van de Ideal Bookmakers. Je kan dus heel makkelijk met Ideal storten. Kijk voor alle informatie en reglementen bij Svenbet door op de link te klikken. Krijg je liever meer geld om op Champions League kanshebbers te wedden? Pak de Svenbet bonus van 100% tot € 125!

Svenbet Nieuws