Champions League wedstrijden vrijdag 7 & zaterdag 8 augustus

Robert Brondel
4. augustus 2020

De Champions League in Engeland is weer in volle gang, met telkens twee wedstrijden op vrijdag en zaterdag deze week. Wat gebeurt er tijdens deze matches maar vooral: wat zijn de odds volgens de online bookmakers?

Er worden dus liefst vier matchen gespeeld dit weekend in de Engelse Champions League. We gaan alle vier de wedstrijden stap voor stap na en pluizen ook de odds voor je uit, zodat jij kan wedden op deze matchen en hopelijk ook kan winnen. Eerder deze week zagen we al de Europa League wedstrijden van woensdag 5 augustus en ook de Europa League wedstrijden van donderdag 6 augustus. We hebben enkele interessante odds voor deze Champions League-matchen gevonden bij Speedybet.

 

Vrijdag 7 augustus

Vrijdag om 21u00 gaan er meteen twee wedstrijden van start voor de Champions League. Een daarvan is Manchester City – Real Madrid, en het lijkt erop dat de Engelse ploeg deze knokpartij zal winnen. Dat leiden we tenminste af uit de odds bij bookie Speedybet, die een mooie calculatie voor ons heeft berekend. Met odds van 1.71 staan ze duidelijk aan de leiding over Real Madrid, die slechts 4.35 kans op winnen heeft. Een uitgemaakte zaak dus, als het erop aankomt jouw weddenschappen te plaatsen. De gelijkstand lijkt ook minder waarschijnlijk met odds van 4.40.

champions league 07082020

De tweede wedstrijd van vrijdag 7 augustus is Juventus tegen Lyon. Ook hierbij lijkt het kalf al verdronken nog voor moeder koe er geboorte aan gaf. Het lijkt vrijwel zeker dat Juventus de match zal winnen, met odds van 1.43 tegenover 7.25 voor Lyon. Dit lijkt ons dus zeker interessant om onze weddenschappen van dit weekend op te plaatsen.

Zaterdag 8 augustus

Opnieuw twee wedstrijden in de Champions League, ook op zaterdag. Bayern Munchen zal tegenover Chelsea staan, en bij Speedybet geloven ze in de Duitse ploeg als winnaar. Dat blijkt uit de odds van 1.37 voor Bayern to win. Het Engelse Chelsea daarentegen moet het doen met odds van 7.50 to win. De gelijkstand krijgt winstkansen van 5.50. Een duidelijke voorbeschouwing dus wat deze match betreft, en daarom is het ons wel duidelijk op welke ploeg wij zullen inzetten deze zaterdag.

 

champions league 08082020

De tweede wedstrijd bestaat uit het Spaanse Barcelona dat het opneemt tegen het Italiaanse Napoli. Ook hier blijkt weer een duidelijke favoriet uit de Speedybet odds. Daar zien we dat Barca met odds van 1.64 to win de meeste kans op winst maakt, tegenover Napoli met odds van 5.20. De gelijkstand is ook minder waarschijnlijk te noemen met odds van 4.10.

Wedden met bonus

Wil jij ook gokken op sport met bonus, dan kan je dat perfect doen bij Speedybet. Dankzij de Speedybet bonus kan je een welkomstbonus meepikken van 100% tot 200 euro voor nieuwe spelers. Lees alles over de bonus, die je kan vrijspelen op odds van 1.80 of hoger. Succes met het vrijspelen van je bonus op de Champions League.

Speedybet Nieuws