Kan Ajax in Londen wel winnen van Chelsea?

Erik de Kort
4. november 2019

Na de zure nederlaag tegen Chelsea twee weken geleden aast Ajax nu op revanche! Kan het in Londen wel doen wat in Amsterdam niet lukte? 

Chelsea speelt tegen Ajax in de Champions League 2019

Op dinsdag 5 November 2019 is er Chelsea – Ajax in London

Ajax riant op kop in de eredivisie

Na de nederlaag in de Johan Cruijff ging Ajax eigenlijk onverstoorbaar verder met wat ze daarvoor al deden, winnen. Feyenoord werd ruim opzijgezet en afgelopen vrijdag leek hetzelfde te gaan gebeuren met PEC Zwolle. De vroege 3-0 voorsprong leek het begin van een monsteruitslag maar Ajax verslapte en moest zelfs vechten voor een 4-2 overwinning. Eind goed, al goed voor de Amsterdammers dus. Het duel met Chelsea is erg belangrijk omdat winst er voor kan zorgen dat Ajax al met één been in de volgende ronde staat.

Chelsea vaart nieuwe koers en doet het goed!

Met Frank Lampard aan het roer heeft Chelsea een clubicoon langs de lijn staan en dat werpt zijn vruchten af. Er werden geen nieuwe spelers gehaald vanwege een gedwongen spelersban maar eigen talenten verbazen vriend en vijand momenteel. Met name Tammy Abraham is de revelatie van het Engelse voetbal momenteel. Dit weekend werd de stadsderby met Watford met 2-1 gewonnen en dit betekende de zevende uitoverwinning voor The Blues. Chelsea moet wel wat spelers missen voor het treffen met Ajax en dat heeft ongetwijfeld invloed op de stemming bij de online bookmakers. Wie gaat dit mooie duel winnen?

 

Odds voor wedden Chelsea Ajax Champions league

© Betfirst

De odds voor Chelsea – Ajax bij Betfirst

De Betfirst odds verklappen dat de Amsterdammers in de underdogpositie zitten. Chelsea is met odds van 1.95 favoriet voor de overwinning in Londen. Als Ajax wint krijg je hier 3.95 voor. Het dubbele dus. Als je gelooft in een Amsterdams succes dan kun je hier zeker op inzetten. Een gelijkspel levert bijna net zoveel op als een overwinning voor Ajax. De odds hiervoor zijn 3.90.

Als Nederlander kun je overigens niet bij Betfirst spelen. Zij richten zich enkel op de Belgische markt. Ben je toch benieuwd naar de beste odds en sportweddenschappen bonus voor deze wedstrijd? Kijk dan eens bij ons overzicht met Nederlandse bookmakers!

Ondanks de goede reeks van Ajax en het vertoonde spel in Europa lijken de bookmakers dus toch te kiezen voor winst van de Londenaren. Denk jij dat Ajax sterker voor de dag komt dan Chelsea of geloof je in een winst van Lampard & co? Met zulke odds wordt het inzetten op deze Champions Leaguewedstrijden wel erg interessant gemaakt. Via de link kom je direct uit bij Betfirst waar je de beste odds vindt voor deze match!

BetFIRST Nieuws