Herhaling van de Europese Supercup. Gokken op Chelsea- Liverpool

Erik de Kort
20. september 2019

Op Super Sunday kunnen we ook genieten van Chelsea – Liverpool in de Premier League. Zoals gezegd een herhaling van de Europese Supercup. Kan Chelsea dit keer wel winnen?

7 punten verschil tussen Liverpool en Chelsea

De Reds onder leiding van Jorgen Klopp hebben alle Premier League wedstrijden tot nu toe gewonnen. Met 15 punten uit 5 wedstrijden staan ze dus op een maximale score. Nummer twee op de ranglijst Manchester City ligt maar liefst 5 punten achter. Chelsea zien we pas terug op de vijfde plaats met 8 punten uit vijf wedstrijden.

Op papier heeft Liverpool dus een straatlengte voorsprong op Chelsea. We weten echter wel dat dit soort wedstrijden los van elkaar staan. Er kan dan ook van alles gebeuren op Stamford Bridge.

Chelsea heeft al 11 goals tegen gekregen

Afgelopen weekend won Chelsea overtuigend van de Wolves. Het werd 5-2 voor de ploeg van Frank Lampard. Dit was de pas de tweede overwinning van Chelsea dit seizoen. Nadat Manchester United in de opening van het seizoen al met 4-0 te sterk was, werd er tweemaal gelijkgespeeld en nog eens gewonnen tegen Norwich.

Wat opvalt is dat Chelsea zelf elf keer heeft kunnen scoren maar dat de verdediging van Chelsea al 11 tegentreffers heeft moeten verwerken. Dit is in andere jaren weleens compleet anders geweest wanneer de bus geparkeerd werd in de tijd van Mourinho. De Nederlandse bookmakers hebben dan ook hun twijfels over de kansen van dit Chelsea tegen Liverpool

 

wedden op Chelsea Liverpool odds

© Campeonbet

Wat de Bookmakers verwachten van Chelsea- Liverpool

De mindere vorm van Chelsea maar ook de superieure vorm van Liverpool laten de ideal bookmakers geen keuze. Liverpool is de grote favoriet.  Voor een overwinning van Liverpool krijg je namelijk 1.96 momenteel terwijl de odds voor “Chelsea wint” sterk oplopen tot 3.71. Voor een gelijkspel zijn de odds overigens net zo hoog, 3.71.

Deze odds hebben we bij Campeonbet gezien. Campeonbet is een zeer betrouwbare boekhouder met veel keuze en promoties. Zo kun je daar ook altijd rekenen op de Campeonbet bonus.

 

risk free chelsea liverpool tot 40 euro

© Campeonbet

Risk free tot €40 bij Campeonbet

Voor deze wedstrijd kan je tot €40 aan Free Bet terugkrijgen als jouw weddenschap verloren wordt afgesloten. Als je minimaal € 10 inzet op deze wedstrijd en de odds zijn boven 1.60 krijg je je inzet terug in de vorm van een Free Bet ter hoogte van jouw ingezette bedrag. Als jij je weddenschap dus niet wint krijg je eigenlijk gewoon je geld terug. Lijkt dit jou ook wel een gigantisch mooie deal, klik dan op de link om gelijk in te zetten zonder risico!

 

CampeonBet Nieuws