Een topwedstrijd in Engeland: Chelsea – Manchester United

Erik de Kort
28. februari 2021

Twee grootmachten uit de Premier League nemen het tegen elkaar op. We maken ons op voor een prachtige strijd als Chelsea en Manchester United de degens kruisen.

Drie clean sheets op rij voor Chelsea

Met nieuwe coach Thomas Tuchel aan het roer lijkt het Chelsea beter af te gaan. De laatste drie wedstrijden werden thuis onder Tuchel gewonnen en als er vier keer op rij gewonnen wordt is dat voor het eerst sinds drie jaar. Spelers bij Chelsea lijken hun vorm onder Tuchel te hervinden. Zo ook Mason Mount die op twee goals staat in de laatste drie wedstrijden. Vorige week leek Chelsea nog wat onzeker tegen Southampton maar de mannen uit Londen waren in goede vorm tegen Atletico Madrid. Er werd uit in Madrid met 0-1 gewonnen door een goal van Olivier Giroud in de 68e minuut. Dat geeft een goede uitgangspositie voor de match in eigen huis. Het optimisme neemt weer wat toe bij de Blues en dat is niet zonder reden. Er wordt weer gewonnen, gescoord en de nul gehouden. Houdt Chelsea deze vorm vast en wordt er dit weekend ook van Manchester United gewonnen? Wat de kansen van The Blues volgens de online bookmakers zijn zie je zometeen.

 

De uitstekende uitvorm van Manchester United

Een jaar geleden tegen Chelsea werd de eerste uitwedstrijd gewonnen in een reeks die nu al negentien uitwedstrijden duurt. Het zal voor Chelsea met name oppassen worden voor Marcus Rashford. De Engelse spits wist al zeven keer tegen Chelsea het net te vinden. Manchester United staat op een goede tweede plek met net zoveel punten als Leicester City. Een nederlaag kan dit weekend dus wel eens heel vervelend uitpakken en puntverlies opleveren. United staat tien punten achter stadsgenoot City en lijkt het landskampioenschap uit hun hoofd te kunnen zetten.

Manchester United kwam donderdag nog in actie in de Europa League en heeft na de match tegen Chelsea drie lastige wedstrijden op rij. Eerst uit naar Crystal Palace, gevolgd door een bezoek aan de koploper. Vervolgens staat het tweeluik tegen AC Milan in de kwartfinale van de Europa League op het programma. Is United klaar voor deze slijtageslag? Laten we eerst maar eens zien wat de odds bij deze wedstrijd. Dat is het toch waar het om draait bij wedden op voetbal.

chelsea manchester united odds 28-02-2021

©Ladbrokes

Wie is er favoriet bij de bookmakers?

Wedden op deze wedstrijd doe je nu het beste bij Ladbrokes. Dat komt omdat er hier een speciale promo te vinden is. Als je namelijk op Manchester United wint of speelt gelijk inzet met €10 krijg je €50 als deze voorspelling uitkomt. Dit zijn goede odds vergeleken bij de standaard odds van Ladbrokes. Winst van Chelsea staat op 2.25 en winst van United levert je 3.30 op. Een gelijkspel saat op 3.20. Het zijn al goede odds maar deze Bet&Get50 promo is nog stukken interessanter. Vergeet overigens ook niet om even onze Ladbrokes review door te lezen voor meer info over deze top bookmaker.

 

Ladbrokes Nieuws