Ontknoping van de Play-Offs: Maakt Club nog een kans tegen Genk?

andre.lauer
10. mei 2019

Game over voor Club Brugge in de titelstrijd? Dat gaan wij deze week waarschijnlijk weten. In de Pro League Play-Offs hebben wij namelijk het topduel tussen Club Brugge en Racing Genk. 6 punten liggen tussen de leider en de eerste vervolger, en voor de wedstrijd is alles nog mogelijk. Genk heeft een licht voordeel qua vorm, zij hebben de laatste 5 wedstrijden allemaal gewonnen. Brugge scoort 10 op 15, maar heeft het thuisvoordeel mee. Een voordelig aanbod vind je ook bij bookmaker Circus. Daar vind je onder meer een bet sites bonus met een bijzonder hoog maximaal bedrag. Tot € 250 voor je eerste storting. Maar ook het aantal selecties en de odds voor voetbal horen bij deze bookmaker tot de sterke punten.

Odds voetbal Circus voor Brugge – Genk in de Play-Offs

Zoals al gezegd heeft Brugge het thuisvoordeel. Daardoor ligt de winstquotering bij 2.14 en is de ploeg favoriet om deze wedstrijd te winnen. 2.14 is bijzonder hoog voor zo een sterke ploeg, maar dan hebben we het nog niet over de odds voor Genk gehad. Als leider is een quotering voor winst van 3.13 ongelofelijk sterk. Maar ook de resterende 85 selecties op deze wedstrijd zijn attractief. Valt er bijvoorbeeld in de hele wedstrijd geen doelpunt, is er een notering van 19.00. Indien alleen Racing Genk scoort, ontvang je 6.80 keer je inzet. Scoort enkel Club Brugge, dan liggen de odds bij 4.50. En ben je een nieuwe klant, dan wacht er ook een aanbod op je voor je eerste storting.

Wed op Club Brugge tegen Racing Genk en de titelstrijd bij Circus online
© Circus

100% stortingsbonus bij Circus tot een bedrag van € 250

Als nieuwe klant wachten er namelijk niet minder dan € 250 op je. Dit is het maximale bedrag van de Circus bonus. Deze wordt je aangeboden voor je eerste storting. Heb je nog nooit gestort bij deze bookmaker? Maak dan je account aan bij de aanbieder. Volg gewoon onze link naar de site van Circus en registreer daar binnen enkele stappen je account. Voor een storting tussen € 10 en € 250 ontvang je 100% van het bedrag als bonus.

  1. Klik op onze button naar de site van Circus online
  2. Registreer daar je online weddenschappen account
  3. Voer een eerste storting van minstens € 10 door
  4. Ontvang 100% van je storting als Circus bonus

Doordat het hier gaat om een gratis weddenschap bonus zonder storten zijn er geen ingewikkelde bonuscondities. Je moet enkel het bedrag binnen de 7 dagen inzetten. Hierbij bestaat er een minimale quotering van 1.50, wat ook niet bijzonder hoog is. Heb je dus nog geen account bij deze aanbieder, dan is nu een goed moment. Via onze button registreer je een sportweddenschappen account en stort je een eerste keer. En daarna wed je op de ontknoping van de titelstrijd in België. Veel succes met je weddenschappen op Club Brugge – Racing Genk!

Circus Nieuws