Wie pakt het laatste ticket voor Europa in Nederland?

Peter Vissers
23. mei 2019

Vrijdagavond krijgen we de eerste match van de Nederlandse Play-offs voor Europees voetbal met Utrecht – Vitesse te zien. Wie is favoriet en wat zijn de odds? Je krijgt het hier allemaal te lezen! Pak ook de bonus bij Circus tot € 250.

Quoteringen Utrecht – Vitesse in de Playoffs voor Europa

Voor we het hebben over de beste quoteringen Utrecht – Vitesse hebben we het eerst over de vorm van de twee teams. De twee ploegen die de Playoffs voor Europa spelen staan respectief op de 5de en 6de plaats. De thuisploeg heeft in de laatste 5 wedstrijden maar 2 keer gewonnen, met één gelijkspel. Vitesse kon drie maal winnen met ook één gelijkspel. De vorm is dus relatief hetzelfde, met een klein voordeel voor de Utrechtse ploeg.

Wat kunnen we zoals verwachten van de eerste wedstrijd van de twee Nederlandse Europa League play-off matchen? Het voordeel gaat sowieso naar de thuisploeg Utrecht. Voormalig Belgisch en Russische bondscoach Dick Advocaat zal zijn ploeg zeker motiveren om volgend jaar Europees voetbal te kunnen spelen. Een thuisoverwinning is dan van uiterst belang willen ze dit doel bereiken.

De vorige ronde in de Europa Playoffs Nederland won Utrecht met veel glans tegen Heracles. Een wel liefst 5-0 resultaat over de twee partijen was meer dan genoeg om in de finale te staan. Scoort Gustafson opnieuw weer de belangrijke doelpunten? Voor Vitesse was een kwalificatie heel wat moeilijker. De eerste wedstrijd op Groningen was een povere 2-1 verlies. Tijdens de thuismatch werd dan ook alles op alles gezet om dit resultaat terug goed te maken. Met een 3-1 overwinning ging het pad naar de finale helemaal open. Begint Vitesse weer de eerste wedstrijd met een verlies? Mis het niet vrijdagavond!

Wedden op Utrecht – Vitesse met € 250 Circus bonus en € 10 gratis

Je kan vandaag nog wedden op Utrecht – Vitesse met de geweldige welkomst bonus van Circus. Deze bet sites bonus is één van de beste opties voor de Nederlandse en Belgische markt die je kan vinden. Je krijgt 100% tot € 250 in free bets nadat je 1 maal je storting hebt rondgespeeld op weddenschappen met odds minimum 1.50. Dit free bet bedrag kan je op verschillende kleinere weddenschappen rondspelen aan odds van 1.50 of meer. Wacht dus niet! Wat wij ook fantastisch vinden, is dat je bij registratie ineens een € 5 bonus krijg, met nog eens € 5 extra bij het registreren van een telefoon nummer.

Bonus Circus
© Circus

Ga dus zeker eens langs bij Circus en neem de bonus! Mis ook deze eerste Europa play-off Nederland niet. Waar wacht je nog op? Zet in op Utrecht – Vitesse met je Circus free bets.

Circus Nieuws