Geweldige odds bij Club Brugge- Antwerp

Erik de Kort
30. januari 2020

De koploper speelt tegen de nummer van de Pro League. Blijft Brugge op ruime voorsprong van de concurrentie of krimpt het verschil van 8 punten?

Antwerp won de vorige ontmoeting

Op 10 november van het afgelopen jaar speelden deze clubs ook al tegen elkaar. In een spannende wedstrijd werd het 2-1 voor het thuisspelende Antwerp. Ondanks een voorsprong van Brugge was het Mbokani die gelijkmaakte en Simon Mignolet die een eigen goal op zijn naam kreeg. Het was tevens de laatste competitienederlaag van Brugge. Na ruim 2,5 maand staan de teams dus opnieuw tegenover elkaar. We kunnen ons opmaken voor een wedstrijd waarbij twee teams in goede vorm elkaar tegenkomen. Brugge won de laatste vier wedstrijden liefst vier keer en speelde twee keer gelijk. Antwerp won drie wedstrijden heeft twee gelijke spelen staan. Het onderlinge verschil tussen beide teams is 8 punten.

 

Brugge met de minst gepasseerde verdediging van de Pro League

Met slechts 11 tegengoals in 22 wedstrijden krijgt Brugge gemiddeld 0,5 goal per wedstrijd. Tegelijkertijd zijn de Bruggenaren de meest scorende ploeg. Antwerp dat met Gent de tweede plek deelt staat op 43 goals voor en 27 tegen op doelsaldo achter Gent. Het zou dus maar zo kunne dat Antwerp na dit weekend op de tweede plek staat. Daarvoor moet het dan wel met een goed resultaat uit Brugge terugkeren. Gaat dat lukken? Van de bookmakers hebben wij bij Svenbet de beste odds gevonden en pak je direct een goede sportweddenschappen bonus mee.

Van de laatste 8 wedstrijden wist Brugge vier keer te winnen. Wat opvalt is dat alle thuiswedstrijden van Brugge werden gewonnen. De wedstrijden die in Antwerpen gespeeld werden, liepen zowel uit op een gelijkspel of overwinning van Antwerpen. Voor Antwerpen geven deze statistieken natuurlijk weinig hoop. Denk jij dat het team van László Bölöni een kans maakt?

Svenbet odds bij Club Brugge - Antwerp

©Svenbet

De odds voor deze wedstrijd

Voor de spannende wedstrijd tussen Brugge en Antwerp hebben we dus goede odds bij Svenbet kunnen vinden. Ook de mooie Svenbet bonus is natuurlijk mooi meegenomen. Voor we de bonus bespreken pakken we natuurlijk de odds er bij voor je. Voor een thuisoverwinning van Brugge zien we de quoteringen staat op 1.47 wat dus aan lijkt te geven dat de bookmakers op een overwinning van Brugge. Voor een overwinning van Antwerp staan de odds op 6.30. Ook voor een gelijkspel wordt er flink uitgekeerd. Je krijgt 4.30 keer je inzet. Je kan dus lekker inzetten bij de wedstrijd en dan hebben we de Svenbet bonus nog niet eens besproken. Lees dus snel verder

Pak de Svenbet ineens ook mee!

Als nieuwe speler kun je bij Svenbet de bonus code SBOOKX6 gebruiken en zo tot € 125 extra bonus pakken.. Deze code geeft je namelijk 100% op je storting tot maar liefst € 125! Om het bonusbedrag vrij te spelen, dien je je storting en bonusbedrag zes keer rond te spelen op odds van 2.00 of hoger. Via de link ga je gelijk door naar Svenbet.

Svenbet Nieuws