Kan Club Brugge een 1-0 voorsprong verdedigen in Kiev? Gokken met Odds kan hier.

Peter Vissers
12. augustus 2019

Een goed ingeschoten penalty van Hans Vanaken zorgde voor de einduitslag in de match Club Brugge – Dynamo Kiev (1-0). Met name in de beginfase had Brugge moeite met het spel van Dynamo. Het was Mignolet die de 0-1 achterstand kon voorkomen. Coach Clement weet dat Brugge zijn borst kan nat maken. Er kan nog van alles gebeuren en Bet90 weet dat ook. Zij hebben namelijk hele goede quoteringen op deze match, waar we op later op in gaan.

Tweede nederlaag op rij voor Dynamo Kiev, Brugge wint ook in de competitie

Dynamo Kiev, dat voor de eerste ontmoeting met Club Brugge nog ongeslagen was, weet inmiddels weer wat verliezen is. Met de 1-0 nederlaag in het Jan Breydel Stadion, trof Kiev zaterdag Shakthar Donetk. De ploeg van Luxemburg international Gerson Rodrigues, die gretig inviel in Brugge, kon een nederlaag niet voorkomen tegen Shakhtar in fysiek zware wedstrijd.

Waar Dynamo Kiev punten verloor, deed Brugge opnieuw goede zaken. Met goals van invallers Okereke en Tau won het van Oostende. Aanvankelijk roteerde coach Clement in ploeg, maar moest hij toch rekenen op nieuwelingen Tau en Okereke om het verschil te maken. Percy Tau werd benoemd tot man van de wedstrijd vanwege zijn constante gevaar, goede dribbels en natuurlijk het doelpunt. Doelman Mignolet kon opnieuw de nul houden net als in de thuismatch tegen Kiev. Mignolet was trouwens de enige doelman zonder tegendoelpunt in alle kwalificatiewedstrijden op dinsdag. Brugge zal zijn pijlen richten om opnieuw geen tegengoal te krijgen maar rekent met aanvallers Tau en Okereke ook zeker op een goal voor Blauw-Zwart

Kan Dynamo Kiev thuis het verschil maken?

Buiten de kans in de 15e minuut die gestopt werd door Mignolet en de flinke knal van invaller de Pena in de slotfase, werden er maar een paar kleine kansen gecreëerd door de Oekraïners. De voorwaartse druk van Brugge zorgde er voor dat Kiev meer aan verdedigen dan aan aanvallen moest denken. Of dat thuis ook zo zal zijn is nog maar de vraag, De ploeg uit Kiev zal namelijk vol op de overwinning moeten spelen. Tsyhankov maakt inmiddels weer minuten en met name de combinatie met de Pena kan levensgevaarlijk zijn.

Gokken op Club Brugge - Dynamo Kiev odds Champions League kwalificatie
© Bet90

De quoteringen bij Bet90 tonen dat Dynamo Kiev favoriet is bij de voetbal gokken sites met een quotering van 2.05 bij winst. Een gelijkspel tussen beide teams levert 3.40 op en winst van Brugge op de Oekraïners komt uit op 3.50 op het moment van schrijven. Als je dus gelooft in een overwinning van Club Brugge, is dit een lekkere quotering. Als je denkt dat Brugge ook nog de nul kan houden bij winst geeft dit nog eens een quotering van 5.25.

50% welkomstbonus bij wedden op Dynamo Kiev- Club Brugge

Wil je wedden op de tweede match in de derde ronde van de Champions League kwalificatie? Probeer dan eens Bet90 uit! Via onze onderstaande knop kan je je direct registreren en pak je daarbij ook nog eens 50% wedden bonus (tot €100) bovenop je eerste storting. Dat is extra wedplezier bij deze belangrijke match!

 

Bet90 Nieuws