Club Brugge en Gent nemen het tegen elkaar op voor de koppositie!

Erik de Kort
4. oktober 2019

Op dinsdag stuntte Brugge nog met 2-2- tegen Real Madrid. Nu komt Gent op bezoek om de koppositie af te pakken. Wie pakt de punten?

Beide teams speelden gelijk in Europa

Club Brugge wist in Madrid stand te houden tegen de vedettes van “de koninklijke”. Een ontketende Emmanuel Bonaventure zette Brugge in Bernabeu zelfs op een hele brutale 2-0 voorsprong. Een superstunt leek in de maak maar Sergio Ramos en Casemiro wisten de stand in de tweede helft gelijk te trekken. Club Brugge mag zeer tevreden zijn met dit gelijkspel maar wat had het graag gewonnen van de Zinedine Zidane en zijn mannen. Met de wedstrijd tegen Gent speelt Club dus een tweede belangrijke wedstrijd in een week. We zullen zo bij de online bookmakers kijken of zij Brugge als favoriet rekenen.

Gent dat donderdagavond nog speelde in het verre Oekraine staat op de derde positie in de Pro League en komt bij winst op Brugge op hetzelfde aantal punten. Ze zouden dit weekend dus (gedeeld) koploper kunnen worden. De vraag is of de ploeg van Jess Thorup voldoende hersteld is van het moeizame duel tegen FC Oleksandriya. In Oekraine kwam Gent niet verder dan 1-1 ondanks een zeer vroege goal van Laurent Depoitre en staan daardoor op de tweede plek in de Europa League poule.

 

 

club brugge gent wedden odds

©Bet777

De prognose van de bookmakers voor deze topwedstrijd

We pakken de odds voor deze mooie match er gelijk bij en gaan zo ook nog over een fantastische bookmaker bonus. We zien dat Club Brugge de grote favoriet is voor deze wedstrijd. Wellicht dat de bookies ervan uitgaan dat de vermoeidheid nog in de benen zit bij Gent. Voor een Brugse winst zijn de odds niet zo hoog namelijk. 1.60 krijg je hiervoor. De odds lopen flink op als Gent uit in Brugge weet te winnen. Je krijgt 4.80 keer je inzet terug bij een overwinning van Gent. Mochten de teams gelijkspelen dan zijn de odds 4.25. Van de laatste vijf wedstrijden heeft Gent er 1 gelijkgespeeld terwijl de rest werd gewonnen. Brugge telt twee gelijke spelen en drie overwinningen in 5 matchen.

Inzetten op deze wedstrijd via geweldige site

Bij Bet777 wordt het gokken op Club Brugge – Gent wel heel aantrekkelijk gemaakt. Je krijgt namelijk allerlei promoties bij deze bookie. Dat betekent dat je dus direct kunt beginnen met tal van cadeau’s! Er gelden natuurlijk altijd voorwaarden voor elke promo, dus lees deze eerst goed door op hun promotie pagina. Prima dus. Registreer je direct bij Bet777 om van deze promoties en goede odds gebruik te maken.

 

Bet777 Nieuws