Brugge wacht zware klus in Champions League: Club Brugge – PSG odds

Erik de Kort
22. oktober 2019

Club Brugge neemt het op tegen PSG in het eigen Jan Breydelstadion. Na het 2-2 gelijkspel tegen Real Madrid hoopt Brugge opnieuw te stunten tegen koploper PSG.

Zowel Brugge als PSG kenden een goede generale repetitie in competitie

De koploper van de Belgische competitie staat met een wedstrijd minder gespeeld op 3 punten voorsprong op nummer twee, Standard. Dit weekend won Brugge van Moeskroen met 1-0 door een goal van Hans Vanaken. In tien wedstrijden heeft Brugge slechts vier punten verloren.

De laatste vijf competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen. Dit moet dus vertrouwen geven voor de wedstrijden tegen de giganten uit Parijs. We zullen zo bekijken of de beste bookmakers vertrouwen op een stunt van Brugge in eigen huis.

Ook PSG kende een goed weekend in de competitie. Op vrijdag werd OGV Nice met 4-1 verslagen. De grote namen van PSG deden van zich spreken. Angel di Maria, Mbappé en Icardi wisten alle drie het net te vinden. In de Ligue 1 staat PSG nu met eerste met al 55 punten voorsprong op nummer 2 Nantes. Net het gat nu al op vijf punten lijkt PSG af te stevenen op het derde kampioenschap op rij.

Het clubbestuur heeft de pijlen ook gericht op een Champions League overwinning. Voorlopig gaat het stevig aan kop in groep A en na een overwinning op Brugge lijkt de volgende ronde al een feit.

 

odds Brugge- PSG Champions League

©B-Bets

De odds voor Club Brugge – PSG

We pakken de odds van B-bets bonus erbij om gelijk te kijken of Brugge volgens de bookies kans maakt op de winst tegen PSG. We zien dat de Parijzenaren sterk favoriet zijn voor de winst in Brugge. PSG, dat Neymar nog mist, krijgt de favorietenrol toebedeeld met odds van 1.60. De thuisploeg Brugge moet het doen met 5.60 voor een overwinnin0g. Brugge is daarmee dus de underdog. De odds voor een gelijkspel mag je ook gerust hoog noemen. 4.20 krijg je nu als de teams niet verder komen dan een gelijke stand na 90 minuten.

B-bets heeft vaak mooie promoties staan zoals gratis wedden. We pakken de beste promo eruit en bespreken die hieronder met je.

100% welkomstbonus bij gokken op Club Brugge-PSG als nieuwe speler

De herstart van de Champions League vier je nu extra goed bij B-bets. Als je hier als nieuwe speler begint in te zetten, krijg je nu een hele mooie welkomstbonus. Zodra je bijvoorbeeld €100 stort, krijg je €100 bonus er direct bovenop. Zo kun je dus gelijk op meerdere wedstrijden inzetten. Je kan de bonus  uitkeren na 8 keer rondspelen van het hele bedrag op odds boven 1.80. Dit is dus prima te doen. Wil jij inzetten op al het Champions League spektakel? Doe dit dan bij B-bets via de link. Fijne match!

 

BBets Nieuws