Wedden op de Eredivisie van Counter-Strike: ESL CS:GO One

Erik de Kort
22. april 2020

Er zijn op dit moment veel verschillende Counter-Strike toernooien bezig maar het meest spraakmakende toernooi is toch wel ESL CS: GO One. Wij hebben de beste odds gevonden!

Counter-Strike deze week

De aankomende week vinden er elke dag tussen de vijf en acht Counter-Strike wedstrijden plaats. Als wedden op Counter-Strike dus helemaal jouw ding is kun je jouw geluk niet op deze week. Tot en met 1 mei komen er elke dag topwedstrijden voorbij en kun je genieten van dit spectaculaire toernooi. Met zoveel wedstrijden op het programma hebben de bookmakers natuurlijk ook gezorgd voor mooie odds. De beste odds van de boomakers van dit moment voor Counter-Strike hebben we gevonden bij Interwetten. Interwetten biedt een ruim aanbod aan e-sports weddenschappen aan. We zullen hieronder de meest aantrekkelijke wedstrijden benoemen en even verderop in dit artikel leggen we je ook meer uit over de speciale Interwetten bonus.

De Interwetten odds bij Counter-Strike

Bij prachtige duels horen natuurlijke prachtige odds en die hebben we gevonden. Op donderdag 23 april vinden er maar liefst acht wedstrijden plaats waarbij Team Dignitas het opneemt tegen Team Heretics. Dit wordt een spannende match aangezien de bookmakers geen favoriet kunnen aanwijzen. De odds zijn gelijk voor beide teams op 1.85. Later op de dag speelt Team Liquid tegen BAD News Bears. Team Liquid dat favoriet is met odds van 1.07 wordt gezien als mogelijke toernooiwinnaar. Als de BAD News Bears weten te winnen van Team Liquid, krijg je maar liefst zeven keer je inleg terug.

Wedden op Counter-strike ESL Go one

©Interwetten

Ook op vrijdag staan er spannende wedstrijden op het programma. Zo kun je inzetten op een andere favoriet, de Evil Geniuses die het op nemen tegen de 100 Thieves. De match wordt vrijdagavond om negen uur Nederlandse tijd gespeeld en is live te volgen op Twitch. Voor een overwinning van Evil Geniuses krijg je 1.70 terwijl 100 Thieves op 2.05 staan voor een overwinning. Eerder die dag neemt mousesports het op tegen Movistar Riders. Mousesports lijkt op een gemakkelijke overwinning af te stevenen met odds van 1.05 voor een overwinning tegenover acht keer je inzet als het Spaanse Movistar Riders wint. Er zijn dus een hoop wedstrijden waar je op kunt inzetten de aankomende dagen, het wedden wordt natuurlijk nog mooier met een mooie sportweddenschappen bonus die we hieronder voor je toelichten.

Wedden met een mooie bonus!

Bij Interwetten krijg je nu een welkomstbonus tot maar liefst €100. Dit is 100% van je gestorte bedrag met dus een maximum van €100. Deze bonus vrijspelen doe je door je bonus en je gestorte bedrag vijf keer rond te spelen op odds boven 1.70. Aanmelden doe je nu heel gemakkelijk en snel via de onderstaande link.

Interwetten Nieuws