Wedden op speelronde 13 van de Keuken Kampioen Divisie

Erik de Kort
19. november 2020

Na de 7-2 nederlaag tegen Cambuur is Almere de koppositie kwijtgeraakt aan De Graafschap. Zijn er in speelronde 13 opnieuw van dit soort verrassingen? We bespreken de meest interessante wedstrijden

Kan Almere City zich herpakken tegen Go Ahead?

Als koploper er met 7-2 vanaf gaan tegen je rechtstreekse concurrent. Dat doet pijn en het is dan ook maar de vraag of Almere zich terug kan vechten. Go Ahead Eagles is natuurlijk ook niet de eerste de beste tegenstander en we kunnen ons dan opmaken voor een spannende wedstrijd in Almere. De beste bookmakers lijken te kiezen voor Almere maar met 2.40 voor de thuisploeg tegenover 2.60 zijn de verschillen niet al te groot.  Wij gaan voor een nipte overwinning van Almere.

We gaan snel door naar de andere wedstrijden in de Eerste Divisie want er is nog genoeg aanbod voor wedden op voetbal. De eerste Divisie is momenteel razend populair en wordt soms nog wel vermakelijker dan de Eredivisie genoemd. Het zijn wedstrijden zoals De Graafschap – Cambuur die juist de Eerste Divisie zo aantrekkelijk maken. Laten we dan ook maar gelijk over deze wedstrijd gaan.

 

De odds bij De Graafschap tegen Cambuur

Met een wedstrijd en drie punten meer dan Cambuur nemen de Superboeren het nu op tegen de nummer drie. Nadat Cambuur dus vorige week met 7-2 won van Almere City spelen ze nu opnieuw tegen de koploper. Beide ploegen wisten de laatste wedstrijd te winnen en deden dat overtuigend. Bij de bookmakers zien we dat De Graafschap ondanks het thuisvoordeel underdog is. Cambuur heeft natuurlijk indruk gemaakt tegen Almere en hebben de beste papieren bij Wallacebet.

Voor Cambuur krijg je 2.10 terwijl de odds voor De Graafschap op 2.84 staan. Een gelijkspel staat op 3.68. Bij Wallacebet kun je ook de goede Wallacebet bonus pakken waarmee je tot € 150 extra pakt bij je eerste storting.

de beste odds bij de eerste divisie

©Wallacebet

Wedden op NEC – Roda

NEC tegen Roda had een paar jaar geleden nog een mooie wedstrijd in de Eredivisie kunnen zijn. Nu is het de nummer zes van de Eerste Divisie (NEC) tegen de nummer 12 (Roda). Laatstgenoemde staat drie punten voor op Jong PSV maar heeft wel maar liefst twee wedstrijden meer gespeeld. In theorie kan een overwinning ze naar de zevende plek loodsen. NEC doet het de laatste weken echter vrij aardig en heeft al zes wedstrijden niet meer verloren. De bookmakers verwachten dan ook dat NEC de goede vorm voortzet en geeft 1.85 voor een Nijmeegse overwinning.

Wedden op Roda geeft je bij Wallacebet 3.45. Een gelijkspel geeft je 3.70.  Roda wist zaterdag nog met 2-0 van streekgenoot MVV te winnen. Of deze overwinning genoeg vleugels heeft gegeven om het NEC lastig te maken gaan we zaterdagavond zien. Heb jij je wedlijstje voor deze week al ingevuld?

Wallacebet Nieuws