Engeland – Ierland vriendschappelijk op donderdag 12 november 2020

Robert Brondel
9. november 2020

Veel fans en liefhebbers van voetbal hebben lang en ongeduldig gewacht op deze week, waarin er eindelijk weer internationaal voetbal te zien is. Het zijn weliswaar voornamelijk vriendschappelijke matchen, maar we konden niet wachten op deze Engeland – Ierland match van donderdag 12 november.

Niet alleen goed nieuws voor de voetbalfans in dit geval, maar ook voor wie houdt van af en toe inzetten op voetbalweddenschappen. Als het daarop aankomt, zijn ook vriendschappelijke matchen een optie. Vaak gaat het er iets minder spannend en competitief aan toe dan tijdens een ware liga-wedstrijd, maar dat neemt niet weg dat er af en toe mooie kansen worden aangeboden. We zagen zo eerder deze week al de friendlies van Nederland – Spanje en België – Zwitserland.

Kan Ierland het winnen van Engeland, dat is de grote vraag voor deze match op donderdag. Om een tipje van de sluier op te lichten qua winstkansen, nemen we een duik in de odds bij de online bookmakers. De beste odds deze week vonden wij bij Speedybet. Eigenlijk is het geen verrassing wie er winnen zal, maar we houden u toch graag nog even in spanning. We kijken eerst wat er die dag nog op het menu staat qua voetbalweddenschappen.

Internationale friendlies 12 november

Op donderdag speelt niet alleen Engeland tegen Ierland, er worden nog internationale vriendschappelijke wedstrijden gespeeld. Zo zien we ook Wales tegen de Verenigde Staten, Moldavië tegen Rusland en Bosnië-Herzegovina tegen Iran spelen. Hoewel die wedstrijden ons op zich niet zo erg interesseren, beloven de odds wel mogelijkheden.

speedybet internationale friendlies 12112020
© Speedybet

Zo zien we in de wedstrijden Bosnië-Iran en Wales-VS bijvoorbeeld erg interessante odds van ruim boven de 1.80. Dat wordt interessant voor onze Speedybet bonus straks. Ook Moldavië-Rusland belooft een duidelijke winnaar, wat een kleine maar fijne winst kan opleveren voor wie op Rusland inzet.

Engeland – Ierland odds 12 november

De leukste wedstrijd van de dag vinden wij Engeland – Ierland. Toegegeven, we zijn dan ook ramptoeristen die soms graag eens een ploeg, in dit geval Ierland, flink zien verliezen… Maar zal er gestreden worden tegen Engeland voor de eer? Zal Engeland hun concullega’s respecteren en het voordeel van gelijkspel gunnen? Vergeet overigens niet dat het hier om een vriendschappelijke wedstrijd gaat, een oefenwedstrijd dus. Er staat dus, behalve de eer, relatief weinig op het spel en er zal niet zo stevig gestreden worden om de overwinning.

Engeland Ierland 12 november 2020
© Speedybet

De odds beloven toch dat Engeland er hier als winnaar zal uitkomen. Een gelijkstand of Ierland als winnaar zien ze bij Speedybet minder snel gebeuren.

Wedden met Speedybet bonus

In deze vriendschappelijke matchen zien we een aantal mogelijkheden op winst. Bovendien komen enkele van bovenstaande wedstrijden in aanmerking om de Speedybet bonus mee vrij te spelen. Je kan hier 100% tot 200 euro bonus extra vangen. Deze bonus kan je als nieuwe klant proberen te claimen, als het je lukt om hem vrij te spelen. Dat kan op odds van 1.80 of hoger, en in totaal dien je je bonusbedrag 16x rond te spelen. Lukt het jou om de Speedybet bonus volledig te wageren binnen 60 dagen? Succes alvast bij Speedybet.

Speedybet Nieuws