Eredivisie-wedstrijden Nederland op zondag 25 oktober 2020

Robert Brondel
19. oktober 2020

Eerder zagen we al de Eredivisie-wedstrijden van zaterdag 24 oktober. Op zondag 25 oktober zien we maar liefst vijf wedstrijden in de Nederlandse Eerste Divisie: Fortuna Sittard – FC Groningen, Vitesse – PSV Eindhoven, Sparta Rotterdam – Heracles Almelo, RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam en ADO Den Haag – AZ Alkmaar.

De bookmakers hebben zoals steeds weer interessante odds voor de Eredivisie in petto. Na een speurtocht vonden we de beste odds voor deze vijf wedstrijden al enkele dagen voordien bij Speedybet. Het is niet de eerste keer dat zij interessante noteringen bieden voor voetbal weddenschappen. Hieronder vind je de odds voor onze Eredivisie op zondag 25 oktober. Hou in het achterhoofd dat je odds van minstens 1.80 zoekt, als je ook je sportwedden bonus bij Speedybet wil vrijspelen. Scroll naar onderen voor meer info daarover.

eredivisie nederland zondag 25 oktober odds
© Speedybet

Fortuna Sittard – FC Groningen

Sittard speelde een gelijkspel tegen FC Emmen vorige week zondag; de wedstrijd eindigde op 2-2. FC Groningen deed iets gelijkaardigs tegen Utrecht, maar tijdens die wedstrijd viel zelfs geen enkel doelpunt. Groningen houdt echter een lichte voorstand op Sittard, en het lijkt erop dat ze deze zullen binnenhalen.

SBV Vitesse – PSV Eindhoven

SBV Vitesse Arnhem won het afgelopen weekend in Den Haag, maar zullen ze de verwachtingen ook overstijgen tegen Eindhoven? PSV staat sterk in hun schoenen, zeker na de 0-3 overwinning van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle. Ze lijken de wedstrijd tegen Vitesse Arnhem te zullen overheersen, met odds van 2.00 tegenover 3.00.

Sparta Rotterdam – Heracles Almelo

Gelijkaardige odds zien we ook bij Sparta – Heracles. Sparta haalde in hun vorige wedstrijd tegen AZ nog een gelijkstand met 4-4, terwijl Heracles thuis onlangs nog verloor van RKC Waalwijk met 0-1.

In deze wedstrijd behoudt de thuisploeg haar thuisvoordeel, als we de noteringen mogen geloven. Met odds van 2.10 tegenover 3.10 wordt het voor de Rotterdammers een makkie. Misschien komt Heracles wel volledig overrompeld in deze match. Hopelijk houden ze er geen nieuwe bijnaam aan over; de Almelosers bijvoorbeeld…

RKC Waalwijk – Feyenoord Rotterdam

Waalwijk versloeg Heracles met 0-1, dat was niet te versmaden. Houden ze zich echter sterk tegen Feyenoord? Die laatste klopte Willem II recentelijk nog met 1-4, en lijken daarmee duidelijk hun mojo weer te hebben teruggevonden. Dit wordt een makkie voor Feyenoord, met odds van 1.24.

ADO Den Haag – AZ Alkmaar

Den Haag verloor op eigen veld van Vitesse met 0-2 vorig weekend, en ze lijken opnieuw te zullen worden verslagen door hun bezoekers. Speedybet voorziet een notering van 1.46 voor AZ, terwijl ADO het met 5.70 moet stellen. Dit voorspelt opnieuw weinig verrassing.

Wedden op Eredivisie Nederland met bonus

Geen grote spanning op het veld verwacht op zondag dus. We nemen aan dat zaterdag de zeilen strakker gespannen zullen staan. Maar niettemin kan je ook strak wedden op de wedstrijden van zondag. Maak daarbij gebruik van de Speedybet bonus van 100% tot 200 euro, die je kan claimen als nieuwe klant. Deze bonus dien je rond te spelen op odds van ten minste 1.80. Je krijgt in totaal 60 dagen de tijd om je bonus rond te spelen. Alvast een goede start heb je hier mee, op een van deze Eredivisie-wedstrijden.

Speedybet Nieuws