Everton – Leicester: € 150 promo bij Bet777

Frans De Wever
31. december 2018

Twee ploegen uit de middenmoot van de Premier League nemen het tegen elkaar op. Beide ploegen beleven een kalm seizoen met af en toe een uitschieter, zoals Leicester die onlangs won van Chelsea en Man City.Misschien zijn deze overwinningen bepalend voor de competitie en het kampioenschap, of kan het Leicester lanceren om toch nog een Europees ticket binnen te rijven. Bij Bet777 krijg je 50% extra op je eerste storting tot € 150. Lees hier de noteringen en de tips voor de wedstrijd Everton – Leicester.

Schrijf je in bij Bet777: pak € 150 bonus

  • Klik hier op de Bet777 button en meld je aan.
  • Gebruik de code “TOPFREE”  voor een exclusief cadeau.
  • Stort via Visa, Mastercard, Neteller of de bankkaart.
  • Maximum bonus? Stort minstens 300 euro.
  • Claim je bonus na de storting in je account.
  • Vrijspelen doe je door viermaal je bonus in te zetten op + 2.00.
  • Dit allemaal binnen de 15 dagen.

Exclusieve bonus: € 10 gratis

Als je je via ons inschrijft bij Bet777 en je gebruikt de code TOPFREE, dan zal je 10 euro gratis krijgen. Deze 10 euro ontvang je na de eerste maand. Als je nadien ook elke maand voor minstens € 50 speelt, dan zal je elke maand € 5 gratis krijgen. Deze Sportweddenschappen Bonus is ongezien en hiermee blinkt de Bonus Bet777 uit. Free Bets dien je binnen de 3 dagen te gebruiken en dit op enkelvoudige weddenschappen met minstens 1.70 noteringen. Enkel de winst die je uit deze Free Bets haalt, zal je op rekening gestort worden.

Bonus Bet777
© Bet777

Tips Everton – Leicester Noteringen

Deze Bookmaker Bonus is geldig voor onder de wedstrijd Everton tegen Leicester. Everton staat 10 in de competitie met 27 punten en beleeft een kalm seizoen. Thuis won Everton vijf van zijn 10 wedstrijden, dus de meeste punten pakken ze wel thuis. Met een doelsaldo van + 1 hebben ze hetzelfde als Leicester, met dit verschil dat Everton meer doelpunten maakt en tegen krijgt. Bet777 geeft een notering van 2.00 voor winst als de thuisploeg wint. Als Leicester kan winnen op Everton, dan krijg je een 4.00 notering en een gelijkspel is 3.50. Leicester won 4 van zijn 10 wedstrijden die ze uit speelden.

Je kan ook wedden op het aantal doelpunten die in deze wedstrijd zal vallen. Beide ploegen scoren niet zo veel en heel veel van hun wedstrijden hebben niet meer dan 2 doelpunten dit seizoen. Minder dan 2,5 goals in deze wedstrijd levert je dan een odd op van 1,83. Meer dan 2,5 levert je een 1.95 quotering op. Waag nu je kans en schrijf je in!

Bet777 Nieuws