Favorieten WTA Finals 2019 odds

Peter Vissers
29. oktober 2019

De WTA Finals 2019 zijn weer volop aan de gang. Vanaf 27 oktober tot 3 november wordt er in China gespeeld tussen de beste 8 vrouwelijke tennis spelers. Wie is favoriet? 

WTA Finals 2019 Favorieten odds

Geweldig nieuws voor de Nederlandse Kiki Bertens! Dankzij een blessure van de Japanse Osaka kan zij ook bij de beste 8 speelsters behoren dit jaar. De eerste partij tegen de nummer 1 (Ash Barty) van de wereld was al meteen een schitterend resultaat. Jammer genoeg telt de eerste overwinning van Osaka niet mee voor Bertens, maar toch hopen we nog op een sterk resultaat. De prijzenpot van meer dan 4 miljoen is nog in zicht! Deel ook in de prijzen, en kijk naar onze online bookmakers pagina voor de beste aanbiedingen!

Met een simpele klik op de knop kom je meteen bij BetFIRST terecht waar je alle quoteringen voor de voormalige Masters vind.  Naast uitstekende quoteringen marges hebben ze trouwens tal van odds boosts & promoties ook. Via onze review vind je alle informatie die je nodig hebt over deze geweldige sportsbook.

Wat is de WTA Finale 2019?

Net zoals bij de Masters van de mannen gaat het hier om de 8 best gerankschikte spelers ter wereld op te WTA ranglijst. Dit jaar spelen zij onderling in de Chinese stad Shenzhen om de gigantische prijspot van 4+ miljoen voor de eerste plaats. Er zijn twee groepen met elk 4 spelers die onderling tegen elkaar moeten spelen elks 1 maal. (rood & paars)

De Nederlandse Bertens zit in de rode groep samen met nummer 1 van de wereld Ashleigh Barty. Na de groepsronde komen er de halve finales waar de beste 4 strijden om een plek in de finale. Onze Nederlandse favoriet is dus nog vol in de strijd om de titel.

Schema volgende wedstrijden

Volg het WTA Finals 2019 tennis toernooi!
© BetFIRST

Wie zijn de Underdogs?

Laten we eerlijk zijn, de prestatie van onze landsgenoot misschien wel fantastisch, maar toch rekenen we ze nog niet bij de Top favorieten. Wie wint de WTA Finals in 2019 is misschien een moeilijke vraag om te antwoorden. Als we de Australische Barty moeten geloven zijn er geen gedoodverfde favorieten. Toch denken wij eerder aan een winst van deze zelfverklaarde underdog. Haar vorm is al een heel jaar schitterend, en we verwachten dan echt wel vuurwerk van deze meid.

Ga wedden op WTA Finals vrouwen met extra aanbieding!

Weet jij wie er gaat winnen? Pak dan ineens ook een sportweddenschappen bonus uit onze keuzes van beste sites op de markt. Wedden op tennis was nooit lucratiever dan vandaag, bij Bet90 hebben zij bijvoorbeeld een continue draaiende promo die je extra winst geeft bij combinatie weddenschappen op tennis. Wil je het liever gewoon kieze voor een super bekende en betrouwbare bookmaker? Registreer je dan vandaag nog op BetFIRST.

Dubbelspel Kanshebbers voor winst

Natuurlijk is het enkelspel meestal een beetje meer prestitigieus, maar toch hebben we nog een dubbelspel waar je ook op kan gaan gokken. De Belgische Elise Mertens doet het momenteel niet zo goed met haar partner Sabalenka. De eerste partij leidde al meteen tot een verlies. Kunnen zij het tij nog doen keren? Volg de WTA Finals nog tot 3 november, en mis niets!

BetFIRST Nieuws