Feyenoord vs SC Heerenveen, kan Feyenoord goed gevoel vasthouden na zege op PSV?

Peter Vissers
22. september 2021

Kunnen de Rotterdammers het seizoen een goed vervolg geven in deze wedstrijd tussen de nummers drie en vijf van de Eredivisie? 

De 4-0 overwinning op PSV kwam op een prima moment voor Feyenoord. De seizoenstart van Feyenoord was nog prima, maar met twee nederlagen en een gelijkspel leek de klad er een beetje ingekomen. De klinkende overwinning tegen PSV toonde aan dat daar nog geen sprake van was en dus zullen de Rotterdammers ook vol goede moed in de eigen Kuip aantreden tegen Heerenveen.

Bekijk de Eredivisie odds tussen Feyenoord en Heerenveen
© Ladbrokes

Let wel op, Ladbrokes heeft geen bookmaker bonus net zoals elke andere Belgische sportsbook.

Ook Heerenveen heeft een prima seizoenstart achter de rug. Na vijf wedstrijd staan ze met tien punten op een prachtige derde plaats en alleen AZ was nog te sterk voor de Friezen. Ze hebben echter een relatief makkelijk programma gehad waardoor de verwachting is dat ze het bovenin niet lang meer vol gaan houden. Maar met de twee Veermannen (geen familie) in vorm spelen ze voorlopig nog goed. Feyenoord staat nog met een punt achterstand op de vijfde plaats, maar heeft nog wel een wedstrijd tegoed.

Joey Veerman stond afgelopen zomer nog in de belangstelling van Feyenoord, maar de gehanteerde vraagprijs was te hoog dus speelt hij nog steeds bij Heerenveen. Bij de thuisploeg lijkt het hele team fit genoeg om te spelen en dus zal Feyenoord waarschijnlijk starten met vrijwel dezelfde ploeg die over PSV heen walste. Ook Heerenveen lijkt compleet voor deze wedstrijd en dus lijken ook zij met hun sterkste elf aan te kunnen treden.

Op papier zijn deze twee ploegen dus redelijk aan elkaar gewaagd. In realiteit lijkt dat een ander verhaal, dus wil je wedden op voetbal, dan is deze wedstrijd tussen twee hooggeklasseerde teams een prima mogelijkheid om geld mee verdienen.

Wedden op Feyenoord vs SC Heerenveen

Coach Arne Slot lijkt het goed op de rit te hebben bij Feyenoord en dat uit zich ook bij de bookmakers. Feyenoord is voor eigen publiek de torenhoge favoriet voor deze wedstrijd, want bij Ladbrokes krijg je voor een thuisoverwinning maar een quotering van 1.40 aangeboden. Als de Friezen kunnen verrassen en de overwinning voor zich kunnen opeisen, dan kun je daar met 6.75 juist een hele hoge quotering voor krijgen.

Je kunt de odds bijvoorbeeld wel interessanter maken door op de handicap te wedden. Met een 0-1 handicap kun je namelijk 2.10 krijgen voor een Feyenoord overwinning en dat is zelfs 3.80 bij een 0-2 handicap. Om die laatste weddenschap winnend af te sluiten moet Feyenoord deze wedstrijd wel met minimaal drie doelpunten verschil winnen.

Je kunt bij Ladbrokes ook op de doelpuntenmaker wedden. Volgens de bookmaker is Jens Toornstra degene met de meeste kans op een doelpunt. Voor een goal van de middenvelder krijg je namelijk odds van 1.90 voor. De 2.75 voor Henk Veerman of Luis Sinisterra lijken daarom interessanter, maar wil je echt een klapper maken, dan kun je voor een doelpunt van Gernot Trauner gaan. Een doelpunt van de kopsterke centrale verdediger, die vrijwel elke wedstrijd grote indruk maakt, levert je namelijk 9.00 op.

De aftrap van Feyenoord vs SC Heerenveen is aanstaande woensdag om 21:00.

Ladbrokes Nieuws