De beste Fifa weddenschappen van deze week

Erik de Kort
29. april 2020

De beste Europese clubs voetballen opnieuw tegen elkaar in de FIFA Champions League? Wie wint dit esports toernooi en waar kun je op inzetten?

Schitterende derby’s en spannende klassiekers

De FIFA Champions League staat garant voor een mooi aanbod aan fantastische wedstrijden waarbij het natuurlijk niet alleen om het team draait maar ook om de speler zelf. Met dit mooie toernooi zien we bijvoorbeeld Liverpool het opnemen tegen PSG en zien we ook Barcelona in actie komen tegen Manchester City. Wedden op esports wordt steeds populairder en het aantal weddenschappen dat je nu kunt vinden bij de bookmakers voor wedden op FIFA neemt ook gestaag toe. We hebben zeer goede odds gevonden bij Svenbet, één van de Ideal bookmakers.

Wedden op FIFA

FIFA is al jaren één van de meest gespeeld spellen en met de komst van professionele esports toernooien kun je nu naar hartenlust inzetten op de mooiste FIFA wedstrijden en toernooien.  Wedden op Fifa lijkt erg veel op het wedden op voetbal zoals je dat al gewend bent bij wedden op voetbal. Dezelfde bookmakers bieden nu ook een mooi aanbod aan weddenschappen aan voor voetbal en esports en bovendien kun je vaak ook nog eens goede bonussen vinden. De Svenbet bonus is daar een goed voorbeeld van maar laten we eerst eens kijken naar de odds van een aantal mooie wedstrijden.

 

odds bij svenbet voor fifa manchester city barcelona

©Svenbet

De beste odds van deze week

Buiten de Champions League wedstrijden zoals PSG tegen Real Madrid zijn er ook een flink aantal esoccer interlands te vinden want ook de Nations League vind plaats. Zo zien we Denemarken het opnemen tegen Turkije waarbij Conqueror aan de kant van Turkije staat en is de kan erg groot dat je ook gewoon kunt gaan wedden op het Nederlands elftal. Bij veel wedstrijden kun je live wedden, je ziet de odds dus steeds veranderen. Ok zul je merken dat de odds vaak laat worden vermeld. Het maakt het wedden op FFA er niet minder spannend om. Ter illustratie vind je hierboven een voorbeeld van hoe de odds worden weergegeven bij Svenbet. We gaan snel door naar de bonus waarmee je ook kan wedden op esports.

Wed nu met een hele goede bonus!

Behalve het goede aanbod van Svenbet is de bonus er zeker één om je vingers bij af te likken. Je krijgt hier namelijk een 100% bonus over je storting tot een bedrag van €125. Gebruik wel de bonuscode SBOOKX6 bij je storting om te garanderen dat je de bonus ontvangt en de gunstige rondspeelvoorwaarde van zes keer op odds hoger dan 2.0 meepakt. Gebruik onderstaande link om direct door te gaan naar Svenbet.

 

Svenbet Nieuws