Champions League Final 8 Lisbon: Wedden odds

Peter Vissers
18. juni 2020

De beslissing is gemaakt! We weten eindelijk wat er gaat gebeuren met de Champions League 2020 en het wordt een waar spektakel. Wedden op het EK 2020 zit er niet in dit jaar, maar het speciale formaat van de Champions League final 8 Lisbon komt dicht in de buurt.

Wat is het schema van de Final 8 Lisbon Champions League?

Indien je wil gaan wedden op de Lisbon Champions League dan kan je best even deze dagen in je kalender gaan noteren. Er zijn 4 ploegen die momenteel al gekwalificeerd zijn voor deze kwartfinales (PSG, Leipzig, Atalanta & Atletico Madrid). Alle andere teams moeten dus nog hun tweede partij van de 16de finales spelen op 7/8 augustus 2020.

Kwartfinales Champions League 2020 – 12 – 15 augustus 2020

De loting van deze kwartfinales voor het speciale knockout toernooi van de Champions League neemt plaats op 10 juli. Na deze trekking weten we dan ineens het schema van alle ploegen inclusief deze die hun 16 rondes nog moeten afwerken. Eén ding staat zeker vast, de online bookmakers staan te popelen om af te komen met de beste mogelijke aanbiedingen voor dit perfect EK alternatief.

Halve finale – 18/19 augustus

Finale – 23 augustus

Waarom werd er gekozen voor Lisbon & dus niet voor de originele Champions League finale stad in Turkije? De twee topclubs in Lisbon hebben elk een fantastisch professioneel stadion, waardoor een mini toernooi dus heel makkelijk kan georganiseerd worden op de korte termijn.

Final 8 Lisbon Champions League odds
© Svenbet – de voorlopige odds

Wie zijn de grote Final 8 Lisbon favorieten?

Als we naar de grootste Final 8 favorieten & kanshebbers kijken dan komen we natuurlijk bij grote namen als Barcelona uit. Ook Atletico Madrid is één van de kanshebbers aangezien zij al gekwalificeerd zijn. Verder heb je nog Bayern dat Chelsea even thuis vernederde met 0-3.

Kwa grootste underdog is het Italiaanse Atalanta misschien wel de beste optie. Real Madrid & Manchester City hebben beiden ook nog het probleem dat zij elkaar zullen uitschakelen in de tweede match. City staat 2-1 op voorsprong en kan thuis dus deze winst nog verdedigen.

PSG pakte een mooie overwinning tegen het Duitse Borussia Dortmund mee. Zij kunnen ook tot de laatste grote favorieten gerekend worden. Veel zal afhangen van de loting, vandaar dat we ook nog niet echt met odds afkomen. De quoteringen zijn heel afhankelijk van welke ploegen tegen elkaar zullen moeten spelen.

Wedden op Lisbon Final 8 met een top bonus

Wil je extra geld hebben om gebruik te maken van deze geweldige weddenschappen? Pak dan via onze exclusieve Svenbet bonus enkel via ons een geweldige eerste stortingsbonus tot 125 EUR! Mooi aan deze bonus is dat deze ook beschikbaar is via iDEAL, en geweldige rondspeelvoorwaarden heeft.

Gebruik de code SBOOKX6 bij je storting, en geniet van deze schitterende promotie. Deze Champions League finale wordt er één om nooit te vergeten, een beetje een geluk bij een ongeluk? Het rechtstreekse uitschakelingstoernooi zorgt voor spanning die je enkel vindt bij grote kampioenschappen zoals het EK.

Svenbet Nieuws