Goede odds en bonus bij Gent tegen Anderlecht

Erik de Kort
4. februari 2020

Kan Gent afstand nemen van Antwerp en zo de tweede plek voorlopig veiligstellen? Anderlecht kan bij goed resultaat stijgen naar plek 7. Wie is de winnaar op vrijdagavond?

Anderlecht beginnen met inhaalrace

Met Mechelen en Zulte Waregem op slechts een punt afstand, kan Anderlecht goede zaken doen als het weet te winnen van Gent op vrijdag. Anderlecht heeft inmiddels Sint-Truiden op de tiende plaats achtergelaten en willen dus richting de subtop doorstromen. Het doel is de play-offs te behalen en daarvoor is de zesde plek noodzakelijk. Het gat met de huidige nummer zes Genk is nog vier punten. Met een nipte nederlaag tegen Club Brugge werden er geen punten gepakt maar de laatste twee matchen pakte Anderlecht toch zes op zes. De weg naar boven lijkt dus ingeslagen. Hoe hogen staat Anderlecht na dit weekend en wat denken de beste bookmakers van deze wedstrijd?

Gent laat zien wat scoren is

Met dertien goals uit 4 wedstrijden toont Gent hoe gevaarlijk het is voor de goal van de tegenstander. Een gemiddelde van meer dan drie goals per wedstrijd. De grote smaakmakers bij Gent zijn natuurlijk Jonathan David en Roman Bezus. Laatstgenoemde wist tegen Mechelen zaterdag al in de eerste minuut het net te vinden. David staat op 12 goals uit 22 matchen en is dus clubtopscorer dit seizoen.  Gent draait goed in januari en won de laatste 3 wedstrijden op rij in de Pro League. De grote vraag is natuurlijk of Anderlecht weer in staat is om minimaal 3 goals te maken. Zijn Depoitre, David en Bezus opnieuw scherp voor de goal? Voor we de mooie sportweddenschappen bonus toelichten pakken we natuurlijk de odds erbij voor deze mooie match!

de beste odds bij gent anderlecht

©Neobet

De odds voor de match tussen Gent en Anderlecht

Buiten de Neobet bonus, die we er zo bij pakken hebben we ook hele goede odds gevonden bij deze bookmaker. Zo zien we hier dat de nummer twee de favoriet is voor de overwinning maar dat je alsnog 1.6 keer je inleg krijgt. Voor een overwinning van Anderlecht pak je nu odds mee van 5.15 terwijl je voor een gelijkspel ook nog een zeer goede 4.1 krijgt op je inzet. De odds voor puntverlies van Gent leveren dus het meeste op. Denk jij dat Gent te sterk gaat zijn voor Anderlecht of maakt de ploeg van Vercauteren een goede kans? Inzetten met deze odds doe je bij Neobet. We gaan snel over de welkomst bonus

Voel je welkom met 100% of 200% op je eerste storting

Bij Neobet staat er niet 1 maar 2 welkomstbonussen klaar waar je uit mag kiezen. De eerste is een 200% welkomstbonus tot €50. Als je echter meer wilt storten dan kies je beter voor de Pro Bonus van 100% tot €150. Het maakt niet uit welke variant je kiest, beide bonussen hebben dezelfde rondspeelvoorwaarde. Je dient de bonus en storting vijfmaal rond te spelen op odds van minimaal 1.50 en krijgt hier zestig dagen de tijd voor. Weet jij al welke variant je kiest? Via de link hieronder kom je direct uit bij Neobet.

NEObet Nieuws