Ontknoping in de Giro d’Italia: Wat gebeurt er nog dit weekend?

andre.lauer
31. mei 2019

Naast de Champions League vindt er deze week nog een belangrijke competitie een slotstuk. Dan hebben we het over de eerste grote wielerronde van het jaar, de Giro d’Italia. Wij hebben al heel wat spektakel gezien bij de klassementsmannen.

Spektakel is er uiteraard ook bij bookmaker Svenbet! Op dit moment ligt de jonge Richard Carapaz 1 minuut 54 voor op veteraan Vincenzo Nibali. Favoriet Roglič had al heel wat pech en ligt 2 minuut 16 achter op de leider. Na winst in de voorlaatste bergrit voor Esteban Chaves staan er nu nog 1 bergrit en 1 slottijdrit op het menu.

Voor de plaatsen op het podium kan het best nog eens interessant worden. Mikel Landa ligt met 3 minuten 03 niet bijzonder ver achter Roglič. Al pakt de Sloveen in het beste geval zelfs nog wat tijd terug op zijn tegenstanders. Zit plaats 2 nog erin? Tussen Feltre en Monte Avena zitten er morgen 194 kilometer in de laatste bergrit. Daarna is er nog het slotstuk met een individuele tijdrit in Verona. Heeft een van de favorieten nog pech? Jij hebt in ieder geval geluk met de wedden bonus van de bookmaker voor je eerste storting!

Pak de eerste stortingsbonus van Svenbet met 100% tot maximum € 100
© Svenbet

Tot € 100 bonus van 100% voor je eerste Svenbet storting

Die eerste storting levert je namelijk een interessante bonus van Svenbet op. Indien je nog geen klant ben, volg je onze link naar de bookmaker en open je daar een account voor online sportweddenschappen. Via de button ‘register’ is het zonder veel moeite mogelijk om je weddenschappen account te registreren. En daarna is het al tijd voor je eerste storting van minstens € 20. Vanaf dit bedrag ontvang je namelijk 100% van je storting als bonus van de bookmaker. Stort je echter meer dan € 100, dan wacht er nog steeds het maximale bedrag van € 100 van Svenbet.

  • Ga via onze link naar de homepage van aanbieder Svenbet
  • Maak je account voor online sportweddenschappen aan
  • Stort een eerste keer een bedrag van € 20 of hoger
  • Voldoe binnen de 30 dagen aan de Svenbet bonuscondities

In tegenstelling tot free bets moet deze bonus namelijk nog worden vrijgespeeld. Binnen de 30 dagen dien je storting en bonus elk 10 keer te spelen. Daarbij bestaat er een minimale quotering van 1.90. Deze minimale quotering en de condities zijn relatief moeilijk. Langs de andere kant heb je 30 dagen tijd en ontvang je een fantastische bonus van 100% tot € 100. Dit is voor elke nieuwe klant een leuk aanbod. Geniet van de laatste etappes en de ontknoping van de Giro d’Italia!

Svenbet Nieuws