Claim jouw € 5 gratis en ga voor € 50 winst!

Sander Cement
8. december 2018

Na een spannende midweekse speelronde met onder andere Manchester United – Arsenal staat ook zaterdag weer een volledig schema op het programma in de Premier League. Genoeg reden om een gokje te wagen en zeker nu dit als nieuwe Nederlandse of Belgische klant bij b-Bets kan met € 5 zonder storting! Hoe dit kan en wat je nog meer bij b-Bets kunt verwachten lees je in dit artikel. Ook blikken we vooruit op de topper tussen Chelsea en Manchester City?

Hoe krijg ik € 5 gratis bij b-Bets?

Er zijn niet veel bookmakers waarbij Gratis Wedden mogelijk is. Ook bij b-Bets is dit niet voor iedereen mogelijk. De € 5 gratis bij b-Bets is namelijk enkel exclusief voor klanten die zich via een button op onze website aanmelden. Binnen uiterlijk 24 uur vind je de € 5 gratis wedtegoed terug op je account. Vervolgens dien je binnen 30 dagen voor € 80 in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. Als je hieraan voldaan hebt, wordt maximaal € 50 van je bonussaldo omgezet in echt geld. Zo maak je dus kans op € 50 zonder ook maar een euro te storten. Wil je meer winnen? Dan raden we je aan de Stortingsbonus van b-Bets te benutten!

Maak een storting en krijg € 100 cadeau!

Een gratis bonus van € 5 is natuurlijk leuk maar wat dacht je van een bonus van maar liefst € 100! Als je een eerste storting bij b-Bets maakt wordt je storting verdubbeld door de Bbets Bonus tot een maximum van € 100. Vervolgens dien je je stortings- en bonusbedrag 8x in te zetten op quoteringen van 1.80 of hoger. In totaal heb je hier 30 dagen de tijd voor. Nadat je dit hebt gedaan, is je bonusbedrag omgezet in echt geld en kun je uitbetalen of doorspelen. Doorspelen bij b-Bets is erg aangenaam aangezien je de keuze hebt om in te zetten op een zeer grote hoeveelheid aan sporten. Ook is de klantenservice verder prima en de mobiele website vliegensvlug. Wil je je eerste inzet plaatsen op Chelsea – Manchester City? Lees dan zeker even door.

Quoteringen Chelsea Man City
© b-Bets

Davert de Manchester City trein door?

Manchester City is bezig aan een geweldig seizoen. Met 41 punten uit 15 duels is het nog ongeslagen en gaat het aan kop met 2 punten voorsprong op Liverpool. Chelsea vinden we terug op plek 4 met 31 punten uit 15 duels. Opvallend is dat Chelsea thuis nog geen duel verloor en Manchester City haar puntenverlies enkel in uitwedstrijden opliep. Wij zien een lastige wedstrijd tegemoet voor City. Dit blijkt ook uit de quoteringen, 3.65 voor winst Chelsea, 3.70 voor gelijkspel en 2.05 voor winst Manchester City. Eén van de hoogste quoteringen die City dit seizoen gehad heeft. Wij gaan voor de 1x @ 1.70. Waar ga jij voor? Wed bij b-Bets en win!

BBets Nieuws