Wedden op de Eredivisie: odds SC Heerenveen – Feyenoord

Peter Vissers
7. augustus 2019

In Friesland wordt zondag de wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord gespeeld. In de tweede ronde van de Nederlandse Eredivisie zal Feyenoord op zoek gaan naar de eerste overwinning van dit seizoen nadat de Rotterdammers vorige week zeer verrassend gelijkspeelden tegen stadgenoot Sparta. Heerenveen schoot voortreffelijk uit de startblokken en wist Heracles Almelo met maar liefst 4-0 te verslaan. We bespreken hier kort de wedstrijd zowel als de € 200 BetFIRST bonus.

De traditionele top drie nog zonder overwinning.

Toen Ajax zaterdag gelijk speelde tegen Vitesse gingen er in Eindhoven en Rotterdam ongetwijfeld wat handjes de lucht in. Zowel PSV als Feyenoord hadden de kans om in het openingsweekend van de Eredivisie een gat te slaan met de kampioen van vorig seizoen. Toen ook PSV punten verspeelde op zaterdag had Feyenoord de ultieme kans om beide concurrenten achter zich te laten. Stadsgenoot Sparta toonde zondag echter aan dat de strijd om de club van Rotterdam te zijn, nog niet was gespeeld. Feyenoord kwam tweemaal op achterstand en het was uiteindelijk ex Heerenveen speler Sam Larsson die in de slotminuut er nog een punt uitsleepte voor de ploeg van coach Jaap Stam.

Heerenveen kende een droomstart door met maar liefst drie doelpunten in de eerste helft Heracles Almelo langszij te zetten. De jonge ploeg van trainer Johnny Jansen verzuimde in de tweede helft de score verder uit te breiden totdat de aanwinst Ejuke zijn debuut opluisterde met een doelpunt in de laatste minuut. Terwijl Feyenoord op zoek gaat naar de overwinning zal Heerenveen toch ook spelen om te winnen. De laatste drie onderlinge wedstrijden zijn door Feyenoord gewonnen met 3-2, 5-3 en 3-0. Het lijkt er dus op dat de clash tussen Heerenveen en Feyenoord garant staat voor een doelpuntenspektakel.

Wat zijn de verwachtingen en quotes van SC Heerenveen Feyenoord?

Het puntverlies en de goede start van de Friezen lijkt niet heel veel invloed te hebben op de odds. Ook het feit dat Feyenoord donderdag eerst nog de kwalificatiewedstrijd tegen Dinamo Tbilisi speelt, is niet direct zichtbaar bij de bookmakers Nederland. Een overwinning voor de Rotterdammers staat momenteel op 2.0. Winst van Heerenveen dat midweeks geen wedstrijd speelt en dus uitgerust voor de dag kan verschijnen geeft 3.35. Als beide ploegen een punt binnenhalen geeft dat een quotering van 3.70 bij Betfirst.

Uitgelichte actie voor wedden op SC Heerenveen – Feyenoord

Wil je graag wedden op deze wedstrijd in de tweede ronde van de Eredivisie dan kan dit met BetFIRST. Dit is één van de beste bookmakers op de markt en een grote aanrader. Wil je gaan inzetten op Heerenveen Feyenoord dan is de € 200 bonus zeker een goed idee. Je eerste storting wordt met 100% aangevuld en om dit rond te spelen kan dat ook tegen redelijk goede voorwaarden. Meld je vandaag nog aan bij via de knop hieronder en ontvang je bookmaker bonus!

BetFIRST Nieuws