Wint Inter of Getafe in Gelsenkirchen?

Erik de Kort
4. augustus 2020

Een speciale achtste finale tussen Inter Milan en Getafe, dit treffen wordt namelijk over één wedstrijd gespeeld op neutraal gebied (Gelsenkirchen). Wie gaat er door naar de kwartfinales?

Inter volgens de kenners één van de grote favorieten voor de eindzege.

Er moeten nog wat wedstrijden gespeeld worden in het Final Eight toernooi maar veel kenners weten het al zeker, Inter gaat de Europa League winnen. De wedstrijd op woensdag bepaalt of Inter, als het wint, uitkomt tegen Leverkusen of Glasgow Rangers. Inter Milan is geen onbekende in het Europees circuit, met drie Europa League bekers en net zoveel Champions League trofeeën, is Inter nog steeds één van de grotere Europese teams. In de zestiende finales werd het Bulgaarse Ludogorets alvast eenvoudig aan de kant gezet.

Voor de Milanezen kunnen denken aan de kwartfinale of zelfs de halve finale moet er natuurlijk eerst nog wel even gewonnen worden van Getafe. Of dat zo makkelijk gaat worden als dat het klinkt, bekijken we zo bij de beste bookmakers Nederland. Van deze bookies hebben we Svenbet eruit gepikt om jou te voorzien van de beste odds en de speciale Svenbet bonus. Eerst geven we je nog wat nuttige informatie over Getafe zodat je precies weet hoe je kunt inzetten.

Getafe sprankelt niet dit seizoen

Hoewel de Spanjaarden zich goed door de Europese groepswedstrijden en zestiende finale hebben doorgeslagen, mist het flair dit seizoen. In La Liga werd Getafe dan ook niet voor niets achtste. De verdediging van Getafe stond ( of staat, maar dat zien we woensdagavond) als een huis. In Spanje wisten alleen Real Madrid, Atlético Madrid en Sevilla minder goals te incasseren. Is de verdediging van Getafe ook bestand tegen Lukaku & co? Met 29 goals tot dusver is de Belg in topvorm, niets lijkt hem te kunnen stoppen.

Laten we snel de odds erbij pakken van Svenbet, één van onze Ideal bookmakers waar de bonus wel sprankelt. Je krijgt hier namelijk tot  €125 extra bij jouw eerste storting. Zodra je de bonuscode SBOOKX6 invult wordt je storting verdubbeld. De link onderaan dit artikel is jouw sleutel om deze bonus met goede voorwaarden te ontgrendelen!

wed nu op inter tegen Getafe Europa League

©Svenbet

Wat verwachten de bookmakers van deze wedstrijd?

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Behalve wedden op de winnaar van de wedstrijd kun je bij veel bookmakers ook inzetten wie er zich kwalificeert. Bij Svenbet is dat niet anders. Juist omdat deze achtste finale over slechts één wedstrijd wordt gespeeld is het extra interessant om beide noteringen erbij te pakken. Inter Milan is favoriet, dat wordt direct duidelijk als we de odds zien van 1.32 voor kwalificatie. Als je inzet dat Getafe zich kwalificeert krijgt je 3.15.

Dan de wedstrijd zelf. Inzetten op “Getafe wint” levert het meeste op. Je krijgt hier 4.80 voor. Een gelijkspel komt daarna met 3.70. Bij een gelijkspel wordt het uiteraard verlengen. Als je denkt dat Inter Milan gewoon de match wint krijg je 1.69. Ben jij het met de kenners eens dat Inter deze wedstrijd zonder problemen wint, of juist niet? Zorg in iedere geval dat je nog snel inzet met deze goede odds en top bonus!

Svenbet Nieuws