€ 50 gratis op Inter Napels

Frans De Wever
26. december 2018

Ook in Italië is er sprake van Kerstvoetbal en vandaag staat er een topper op het programma. Inter Milan ontvangt thuis Napoli, de nummer drie tegen de nummer twee.

Als je wilt wedden op deze wedstrijd, dan raden we je aan om dit te doen bij Mr Green. Nieuwe Nederlandse wedders ontvangen 50 euro gratis bij je eerste weddenschap van minimum 20 euro. We leggen je hieronder uit hoe je dit laat Kerstcadeau in de wacht kan slepen.

Mr Green € 50 Kerst cadeau

  • Registreer je account via ons, door hier op de Mr Green button te klikken.
  • Maak een account aan en log vervolgens in op je account.
  • Maak een storting van minstens 20 euro via iDeal, Mastercard, Visa.
  • Plaats een eerste weddenschap met minimum noteringen van 1.80.
  • Ongeacht de uitkomst van je bet, zal je 2 x € 25 Free Bets ontvangen.
  • Deze Free Bets plaats je dan binnen de zeven dagen.
  • Dit dient een enkelvoudige bet te zijn, met plus 1.80 noteringen.
  • De winst die je uit de Free bets maakt, wordt op je account gestort.
Mr Green Bonus
© Mr Green

Mr Green – Ervaringen

De Mr Green bonus is een heel goede bonus, want je krijgt altijd de Free Bets. Je hoeft enkel de minimum notering van 1.80 te respecteren. Buiten dit fantastisch gratis wedden welkomstgeschenk, zijn er veel andere redenen om je in te schrijven bij Mr Green. Ze winnen geregeld awards als een van de beste bookmakers in Europa, plus ze hebben een heel assortiment aan weddenschappen. Dit kan je zowel doen via de desktop of via mobiel. Want de Mr Green App is ook een sterk punt van deze bookmaker.

 

Inter Milaan – Napels

Napels volgt al op ruime afstand van Juventus en ze willen de kloof verkleinen om nog kans te maken op de titel. Hiervoor moeten ze wel voorbij de nummer drie in het klassement Inter Milaan. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan, want Inter heeft ondanks de problemen met Radja Nainggolan, een heel sterke ploeg. Uit de zeventien wedstrijden, puurde Inter 33 punten en Napels 41. We verwachten dat het een gesloten wedstrijd zal worden en Mr Green geeft de volgende noteringen voor deze wedstrijd. Inter Milaan krijgt een odd van 2.70, Napels een notering van 2.80 en een gelijkspel krijgt 3.15. In de laatste zes wedstrijden, won Inter er slechts een terwijl Napoli er slechts een verloor. We verwachten dat deze wedstrijd op een gelijkspel zal eindigen. Wat denk jij? Waag je kans en neem die bonus van € 50 in ontvangst.

MrGreen Nieuws