wedden op de internationale vriendschappelijke wedstrijden van woensdag 7 oktober 2020

Robert Brondel
5. oktober 2020

Dertien wedstrijden om uit te kiezen, dat is niet min. Op woensdag 7 oktober worden er weer vriendschappelijke wedstrijden gespeeld, en dit keer heb je een ruime keuze om op te wedden. We bekijken enkele van deze internationale wedstrijden van woensdag 7 oktober 2020.

Dertien wedstrijden op 1 dag

Nu de vriendschappelijke matchen weer worden gespeeld, zijn ook de voetbal bookmakers weer laaiend enthousiast dat ze odds kunnen aanbieden. Op woensdag 7 oktober verwachten we weer een hoogdag, aangezien er dertien keer gevoetbald zal worden in Europa. Dat gebeurt op dertien verschillende locaties, en met 26 deelnemende ploegen. De verschillende wedstrijden van woensdag zijn: Armenië – Albanië, Montenegro – Letland, Estland – Litouwen, Denemarken – Faeroër eilanden, Cyprus – Tsjechische Republiek, Duitsland – Turkije, Oostenrijk – Griekenland, Italië – Moldavië, Polen – Finland, Nederland – Mexico, Portugal – Spanje, Zwitserland – Kroatië, Frankrijk – Oekraïne.

We gaan deze matchen niet een voor een overlopen, maar pikken er enkele belangrijke wedstrijden uit met volgens ons interessante odds. Deze week vonden we de odds voor deze friendlies bij bookmaker Mr.Play. We nemen vlug een kijkje naar de eerste vijf wedstrijden van de dag, alvorens we de meer belangrijke matchen overlopen. Voor we het vergeten, morgen hebben we trouwens ook vier friendlies. Bekijk ook de internationale vriendschappelijke wedstrijden op donderdag 8 oktober.

mr play odds 07102020 friendlies
©Mr. Play

Zoals we hierboven zien, zeggen de meeste van deze landen hierboven ons niet echt veel – hoewel de meeste wel in Europa liggen. Denemarken leunt echter het dichtst aan tegen onze contreien, maar tegen het archipelago van de Faeröer wordt het een makkie voor hen om te winnen. Zelfs de odds hierboven lijken niet meteen interessant voor ons om op in te zetten. Als we zelf spelen op woensdag, en het aanbod beperkt was tot de vijf wedstrijden hierboven, zouden we ons geld inzetten op Tsjechische Republiek – Cyprus aan odds van 1.83, en op Armenië – Albanië. De odds van 2.10 daar voor de bezoekers komen ook handig uit bij het rondspelen van je sportbonus wedden. Daar komen we nog op terug.

Dan maar eerst een kijkje nemen naar de meer interessante wedstrijden op woensdag. Daar zien we meteen wat bekendere namen opduiken:

friendlies odds 07102020
©Mr. Play

De minst spannende wedstrijd van de dag, als het op voetbal aankomt? Dat zie je hierboven meteen… Ooit al odds gezien tot drie cijfers na de komma? Voor de wedstrijd Italië tegen Moldavië lijkt er geen twijfel te zijn wie winnen zal. Italië staat aan de leiding met odds van 1.005. Een zekerheid van winnen dus? Maar, je krijgt slechts 5 cent return op honderd euro inzet… niet de moeite waard dus.

We kijken dus eerder naar Duitsland – Turkije pakweg, waar je een mooie 34% extra kan vangen op je inzet op Duitsland, voorzien dat deze winnen. Met Polen – Finland wordt het al iets interessanter, een 162% terugkeer van je investering zorgt voor een mooie winst als de Polen het naar verwachtingen haalt van de Finnen.

Ook Oostenrijk – Griekenland belooft interessante terugkeer van je investering als de Oostenrijkers winnen, doch houd je hier al iets meer risico dan de voorgaande matchen. Over risico tijdens het wedden gesproken. Kijken we naar de odds van Portugal – Spanje, dan zien we meteen dat dit de spannendste match van de dag wordt.

Wedstrijd van de dag: Nederland – Mexico

Maar wij zetten ons geld natuurlijk het liefst op Nederland – Mexico deze woensdag. Ook daar liggen de odds voor Oranje in ons voordeel. Wint Nederland, dan maak je een winst van 71%, en de kansen worden hoog ingeschat. Mexico is lang niet de slechtste ploeg op deze aardkloot, maar ze hebben weinig in te brengen tegen onze nationale helden.

Wedden op de friendlies met Mr. Play Bonus

Wedden op deze friendlies? Dan wil je natuurlijk liefst ook een betting bonus ontvangen. Bij Mr. Play krijgt elke nieuwe klant een bonus van 100% tot 100 euro bovenop je eerste storting bij Mr. Play. Dat kan al vanaf 10 euro. Verder bieden ze ook ACCA-bonussen, waarmee je je weddenschappen kan combineren om zo meer winst te maken. Lees meer over de Mr Play Bonus of meld je aan via de knop.

Mr Play Nieuws