Jupiler Pro League op zondag 1 november 2020: Anderlecht – Antwerp en meer!

Robert Brondel
27. oktober 2020

Een nieuwe maand, een paar nieuwe matchen. Op zondag 1 november hebben we weer vier matchen om naar vooruit te kijken in de Jupiler Pro League van België. Hier vind je alle odds op deze eerste klasse wedstrijden van zondag.

Vier wedstrijden op zondag

Eerder deze week zagen we al de odds voor de Jupiler Pro League-wedstrijden van zaterdag 31 oktober. Op zodnag 1 november hebben we vier wedstrijden: RSC Anderlecht – Royal Antwerp, RE Mouscron – Sint-Truiden, Standard Luik – Oostende en Waasland-Beveren – KAA Gent. Benieuwd wat de bookmakers over deze matchen te zeggen hebben? We namen een kijkje bij Speedybet.

RSC Anderlecht – Royal Antwerp

We zien verder in het artikel enkele noteringen van de JPL op zondag. De odds van Anderlecht – Antwerp waren snel te vinden. Die stonden namelijk al sinds een week tevoren online. Inmiddels zijn de odds al lichtelijk gewijzigd.

Anderlecht - Antwerp 1 november 2020 odds
© Speedybet

Het gaat Antwerp voor de wind dit seizoen. Ze staan momenteel op de eerste plaats in het klassement met 20 punten. Ze wonnen maar liefst de laatste vijf wedstrijden die ze speelden. We zagen ze nog winnen met 3-2 tegen Beerschot in hun vorige wedstrijd, met een mooie goal van Refaelov in de zevende minuut. Het lot lijkt bezegeld voor Antwerp.

Het wordt echter knokken tegen Anderlecht, die op de achtste plaats in de klassering staat met 17 punten. Zijn ze in topvorm op zondagmiddag, en zullen ze ten volste profiteren van hun thuisvoordeel? We zijn benieuwd. De odds geloven alvast in Anderlecht als winnaar.

Andere wedstrijden op 1 november

Wat de andere wedstrijden in de Belgische Eerste Klasse betreft,  vonden we slechts vandaag odds ervoor terug. We gaan deze jou echter niet weerhouden. Dit zijn de odds bij Speedybet voor deze JPL-zondag, waar we de beste voetbal betting noteringen terug vonden voor deze landelijke competitie.

Jupiler Pro League 1 november 2020
© Speedybet

Royal Excel Mouscron – Sint-Truiden

Moeskroen bengelt helemaal onderaan het klassement met slechts drie punten dit seizoen. Sint-Truiden scoorde 9 goals in de afgelopen tien wedstrijden, en doet het daarmee niet heel veel beter. Toch belooft het een strijd te worden op Waals grondgebied. Moeskroen geeft niet graag gewonnen op eigen veld, en zullen er dus het beste van maken. Maar wordt hun inspanning beloond tegen Sint-Truiden? Die haalden het onlangs nog met 2-0 van Standard. Dit wordt een strijd, want beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. De odds van 2.65 voor Moeskroen liggen nauw bij de 2.35 voor Sint-Truiden. Benieuwd wat dat zal geven.

Standard Luik – Oostende

Luik houdt de vijfde positie in Eerste Klasse momenteel, terwijl Oostende het stelt met positie negen. Deze Jupiler Pro-wedstrijd kan een spektakel worden. We hopen dat de Oostendenaren in vorm zijn, want ze zullen het onderste uit de kan moeten halen om Liège het hoofd te bieden.

Waasland-Beveren – KAA Gent

Beveren is de underdog tegen Gent, maar speelt wel op eigen veld. KAA Gent staat momenteel als dertiende geklasseerd terwijl Beveren op de 17de plaats achter hinkt. De odds van 1.43 in het voordeel van Gent lijken echter het lot bezegeld te hebben. Of Beveren daar nog iets tegen kan inbrengen, blijft nog maar de vraag.

Wedden op Belgische Eerste Klasse met bonus

Nieuwe klanten bij Speedybet kunnen een extra exclusieve bonus vangen van 100% tot € 200. Lees verder alles over deze SpeedyBet bonus, of meld je hieronder aan.

Speedybet Nieuws